Serum Foundation

Heb je ooit gedacht dat er make-up zou kunnen zijn met huidverzorgende eigenschappen? Dit betekend dat zelfs jij door het dragen van make-up, je huid hier de hele dag baat bij heetf: Je huid blijft gehydrateerd, je huid krijgt antioxidanten en vitamins binnen en natuurlijk krijg je je een heldere geijkjmatige uitziende satijnen afgewerkte huid.
Serum foundation van Korento

Als je nog nooit van Korento Age Defying Serum foundation hebt gehoord, laten we het dan voor je introduceren
 

Wat maakt deze tinted serum bijzonder?

Korento Age Defying Serum foundation is doordrenkt met Korento Berry Active Complex ™ dat enkele van de meest krachtige, vrije radicalen bestrijdende anti-oxidanten en vitaminerijke arctische bessen bevat die een bewezen positief effect op de huid hebben. We kiezen onze bessen zorgvuldig uit Arctische bessensoorten: vossenbessen, bosbessen, rozenbottel, duindoornbessen en zwarte bessen. Berry Active Complex™ is ons eigen mengsel met trade mark.

En misschien is het belangrijk om te weten dat een volledige productverpakking recyclebaar is :)


Korento Serum Foundation is een serumproduct speciaal voor de droge of oudere huid. Het is een combinatie van een natuurlijke pigmenten en een hydraterend en verzachtend serum. Het serum bestaat uit vitaminen, antioxidanten, vitamine E en essentiële oliën en huid hydraterende oliën zoals jojoba olie. De licht reflecterende natuurlijke pigmenten zorgen voor een jeugdige glow op het gezicht. Onzuiverheden en fijne lijntjes worden ook minder zichtbaar. Deze tinted serum is vooral geschikt voor mensen die liever geen dekkende make-up dragen.
Serum foundation van korento

Serum foundation is verkrijgbaar in 4 tinten - Cool 1, Cool 2, Warm 1 en Warm 2

Het product kan eenvoudig en gelijkmatig over het gezicht aangebracht worden en je hebt slechts een paar druppels nodig voor een lichte foundation. Serum Foundation kan het best aangebracht worden met een kwast of met je schone vingers, een sponsje absorbeert over het algemeen te veel van het product. Het enige dat je moet onthouden, is de fles schudden voor gebruik.
Tinted serum van Korento
Foto van Greenblush

Tips: Je kunt Korento Botanical Finishing Powder gebruiken om de make-up te setten of om het gezicht te matteren
Het is perfect met Korento Liquid Blush om te combineren.

Laat commentaar achter