Het beste retinol serum en dit is waarom! 10 redenen

Beste retinol serum

Wanneer je de voordelen van retinol kent, dan wil je vast weten wat het beste retinol serum is. Wij vertellen wat Flow RetinLift 3-in-1 kan betekenen voor verschillende positieve huidresultaten. En eindigen met 10 goede redenen waarom je onze retinol zeker wilt proberen!

Retinol creme

Beste retinol serum

Het geheim van het beste retinol serum? Flow Cosmetics RetinLift combineert de effectiviteit van een serum, retinol creme en gezichtsolie in één product. Daarvoor gebruiken we verschillende werkzame stoffen waaronder NovoRetin. Een plantaardige stof die het retinolgehalte in de huid verhoogt. Het helpt de huid keer op keer vernieuwen en geeft direct een verstevigend en gladmakend effect. Niet voor niks won dit bestandsdeel vorig jaar de Golden Active Ingredient Award van ´in-cosmetics Asia´. Het cosmetica ingrediënt werd daarmee erkend voor de anti-verouderingseffecten en voordelen voor de acne huid.


Sterk anti-aging effect

Retinol is een vorm van Vitamine A. Studies hebben aangetoond dat dit de elasticiteit en dichtheid van de huid verhoogt. Hierdoor vervagen rimpels en is het perfect geschikt als natuurlijke huidverzorging voor de oudere huid.

Voordelen voor de onzuivere huid en acne

Retinol is ook een perfect ingrediënt voor de acne huid. Het vermindert namelijk mee-eters en kan de poriën verkleinen, terwijl het de hydratatie van de huid verhoogt. Het beste retinol serum is daarom ook onderdeel van de collectie natuurlijke producten tegen acne.

Benieuwd naar retionol serum ervaringen van anderen? Bekijk hier retinol before & after.

Retinol creme bijwerkingen

De beste resultaten worden bereikt in combinatie met een verzorgende gezichtsspray water die past bij jouw huidtype.

Welke ingrediënten maken van Flow RetintLift 3-in1 het beste retinol serum?

In feite is het beste retinol serum dus een creme :). Retinol creme RetinLift 3-in1 bevat naast Retinol NovoRetin andere actieve bestanddelen. Deze ingrediënten beschermen en verzorgen de huid als geen ander:
  • Granaatappel- en sinaasappelextract:krachtige combinatie van antioxidanten en peptide. Geeft een onmiddellijk gladmakend effect en ondersteunt de collageensynthese.
  • Hexapeptide-11: verbetert de energieproductie in cellen. Egaliseert de huid, verhoogt elasticiteit en werkt vochtregulerend. Maakt lijntjes en rimpels glad.
  • Hyaluronzuur: combinatie van twee verschillende molecuulgroottes voor optimale hydratatie en ondersteuning van de huidbarrière. Lees ook: het beste Hyaluronzuur serum
  • Essentiële rozenolie: krachtige antioxidant. Werkt tegen tekenen van veroudering. Vernieuwt, versterkt, verzacht en verheldert de huid.
  • Rozenbottelolie en -extract: boordevol antioxidanten, vitamines en trans-retinolzuur (natuurlijke vorm van vitamine A). Ook rijk aan huidvriendelijke Omega-3- en Omega-6-vetzuren. Vernieuwt de huid en bevordert de genezing van beschadigd huidweefsel. Rozenbottelextract vermenigvuldigt de effecten van rozenbottelolie.
  • Wierookolie: voorkomt tekenen van huidveroudering, verstevigt, egaliseert de teint en vermindert lijntjes en rimpels.

  • 10 redenen waarom RetinLift het beste retinol serum is

  • Vernieuwt de huid effectief en verzacht lijntjes en rimpels.
  • Geeft een onmiddellijk stevig resultaat.
  • Biedt krachtige antioxidant bescherming.
  • Egaliseert de teint en vervaagt pigmentvlekken. Lees ook pigmentvlekken gezicht natuurlijk verwijderen.
  • Verkleint poriën.
  • Geschikt voor dagelijks gebruik en alle huidtypes. Vooral effectief voor de oudere huid vanaf dertig jaar.
  • Retinol helpt ontstekingen te verminderen. Daarom is het een perfect acne product voor volwassenen. En wordt het beschouwd als een essentieel onderdeel van de rosacea behandeling.
  • Gaat lang mee 60 tot 80 keer (50 ml).
  • Biologisch en vegan.
  • Plastic vrij en klimaatneutraal geproduceerd.

  • Heeft Retinol bijwerkingen?

    Gewoonlijk heeft Retinol bijwerkingen zoals huidreacties rond de mond en ogen. Bijvoorbeeld schilfers, een branderig gevoel en roodheid. Dit kan zelfs nog maanden na gebruik voorkomen. Deze vervelende bijwerkingen heb je niet bij NovoRetin™, de natuurlijke vorm van Retinol. Deze vertraagt de afbraak van het natuurlijk voorkomend retinoïnezuur en ondersteunt hiermee de eigen kracht van je huid. Oftewel, geen bijwerkingen maar wél de positieve effecten van vitamine A. Daardoor is het zelfs te gebruiken voor de gevoelige huid en veilig tijdens de zwangerschap. In tegenstelling tot andere retinol producten.

    Let wel op; want vanwege de essentiële oliën die het product bevat, kun je dit beter niet tijdens het eerste trimester doen. Daarbij is een bijwerking van het gebruik huidvernieuwende ingrediënten tijdens de zwangerschap, dat je gevoeliger bent voor pigmentvlekken. Wil je dit risico niet lopen dan kun je beter kiezen voor een andere natuurlijke gezichtsverzorging tijdens deze periode.

    Ontdek het zelf en bestel hier gelijk het beste Retinol serum

    RetinLift 3-in-1

    Laat commentaar achter

    Deze site wordt beschermd door recaptcha en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.