Bier shampoo; de beste natuurlijke shampoo voor meer volume

Bier shampoo

Onze natuurlijke en biologische biershampoo is een reep zonder twijfelachtige toevoegingen. Dit is perfect voor de behandeling van fijn en dun haar dat wel wat extra volume kan gebruiken. Dit komt doordat onze bier shampoo Bier & Haver Proteïne shampoo bar is gemaakt van biologisch bier met een hoog vitamine B-gehalte. De combinatie met arctische haver geeft het haar nog meer volume en structuur. Daarbij wordt haaruitval voorkomen door de proteïnerijke samenstelling. Dit maakt de biershampoo een van de beste biologische haarproducten voor meer volume.

natuurlijke bier shampoo volume

Waarom is bier shampoo geschikt voor fijn haar en meer volume?

Bier shampoo is een super boost voor fijn en futloos haar. Wanneer je kiest voor een natuurlijke en biologische bier shampoo krijgt je haar een natuurlijke glans en meer natuurlijk volume. Je haar is niet langer afhankelijk van styling producten. Je kunt je haar natuurlijk ook wassen met zelfgemaakt bier shampoo. Bier bestaat onder andere uit suiker, mout, hop en gist. Deze laatste twee ingrediënten bevatten veel proteïnen die goed zijn bij beschadigd haar. Suiker sluit je haarpunten waardoor je haar gaat glanzen. De gist zorgt voor de reiniging van je hoofdhuid.
Biershampoo maken duurt best lang. Het bier moet namelijk eerst een nachtje in een kommetje staan voordat je je haar ermee kunt wassen. Dit is belangrijk om de koolstof uit het bier te halen. Daarbij laat het bier nog een tijdje een geur achter. Veel makkelijker is dan natuurlijk een bier shampoo Beer & Oat! Het biertje zelf kun je dan opdrinken na het wassen van je haar :).

Wat maakt onze bier shampoo biologisch en ecologisch?

Onze bier shampoo is gemaakt van natuurlijke ingrediënten zoals biologische plantaardige oliën, kruiden en etherische oliën. Dankzij de productiemethode bevat deze shampoo van nature hydraterende glycerine. Veel bier shampoos die bij de drogist te verkrijgen zijn, bevatten siliconen of SLS en SLES. De shampoo zonder sulfaten van Flow Cosmetics is gegarandeerd vrij van schadelijke ingrediënten. De shampoo bar is niet op dieren getest en vegan. Verpakt in een kartonnen doosje dat in de papierbak kan. Daardoor is deze biologische shampoo ook nog eens plasticvrij en 100% zero waste! Goed voor je haar
De bier shampoo bar is trouwens ook nog eens goed voor je portemonnee. Want wist je dat onze biologische shampoo bars super lang mee gaan? Zo’n 80 tot 120 keer, afhankelijk van de lengte en dikte van je haar.
bier shampoo van flow cosmetics

Hoe gebruik je de natuurlijke bier shampoo bar?

Wrijf de bier shampoo zacht op nat haar om veel schuim te produceren. Wanneer je haar erg vies is, of je stylingsproducten hebt gebruikt, dan kan er te weinig schuim ontstaan. Spoel je haar dan uit en herhaal het inzepen. Gebruik warm water om het haar goed te reinigen.
Voor het beste resultaat gebruik je na het wassen met de biershampoo voor fijn en dun haar natuurlijke haarspoeling of een natuurlijk haarmasker.  
Let op; je haar heeft even tijd nodig om te wennen aan de natuurlijke haarverzorging van een shampoo bar. Hierdoor kan het haar kan na de eerste wasbeurten een beetje vettig aanvoelen omdat de hoofdhuid extra talg aanmaakt om de normale balans te herstellen. Onze biologische ingrediënten zorgen ervoor dat alle chemicaliën uit je haar en van je hoofdhuid verwijderd worden. Al na een paar keer wassen zul je positief verrast zijn en wil je vast niets anders meer dan een bier shampoo bar voor je haar!
Tip: bewaar de biologische bier shampoo bar in een zeepbakje. De bar kan smelten wanneer hij aanraking met water komt.