Azijn Spoeling

De meest natuurlijke haarverzorging komt van de biologische shampoozeep. Om het proces perfect te maken, is de laatste stap van je haarspoelroutine zeker een Appelazijn spoeling. Appelazijn verwijdert klonterige resten en smeert haar uit de opbouw van het product. Het werkt ook als een natuurlijke ontklitter. Bij regelmatig gebruik in je natuurlijke haarverzorgingsroutine, kan appelazijn je haar revitaliseren, waardoor het zacht en soepel blijft. De azijn werkt ook door de cuticula van het haar te sluiten, waardoor het licht er vanaf weerkaatst. Met andere woorden, het maakt je haar super glanzend!

Lees meer →

Over Flow Cosmetics

Bij Flow geloven we dat we een verantwoordelijkheid hebben.
Niet op een grandioze, "heiliger-dan-thou" manier. We bedoelen een echte, persoonlijke verantwoordelijkheid.

Waarom? Omdat we van dichtbij hebben gezien hoe onaangenaam de schoonheid- en cosmetica-industrie kan zijn. Hoe het "oké" is geworden om make-up, shampoos en handcrèmes vol te vullen met onnodige parabenen en vervelende chemische geuren. Alles voor een paar dollars meer. Maar zoals u weet, hier in Finland, houden we ervan de dingen een beetje anders te doen.

Lees meer →

Het Natuurlijke Wondermiddel

Misschien kent u calendula al. Je weet gewoon niet dat je calendula kent. In plaats daarvan noem je het gewoon onder een andere naam: goudsbloemen. Calendula is van dezelfde soort als goudsbloemen - die bloemen die variëren van felgeel tot diepe sinaasappels en zelfs die variëteiten met vlekken roestig rood. Levendige en mooie calendula-bloemen worden gebruikt in crèmes, gels, kompressen en tincturen en kunnen zelfs als thee worden gebruikt.

Lees meer →

Shampoo Zepen van Flow Cosmetics

De Flow shampoo bar is een op zeep gebaseerd product, dat volledig natuurlijk is en is gemaakt van biologische oliën. Alle ingrediënten zijn speciaal gekozen voor het haar en voor de behandeling van verschillende soorten hoofdhuid en haartype. De shampozeep is zonder wasmiddel, zonder conserveringsmiddelen en vrij van kunstmatige kleuren en geuren. Door een solide shampoo te gebruiken, beschermt u ons milieu ook tegen plastic afval.

Lees meer →