Wat helpt echt tegen rimpels? (wondermiddelen met bewezen werking)

Wat helpt tegen rimpels

Rimpels zijn een natuurlijk onderdeel van het verouderingsproces en niemand ontkomt hier helemaal aan. In deze tijd zijn we constant op zoek naar een wondermiddel tegen rimpels, omdat we er langer gezonder en jonger uit willen zien.

Wondermiddel tegen rimpels

Er zijn veel factoren die huidveroudering veroorzaken, en gelukkig zijn er ook veel factoren die het verouderingsproces vertragen. In dit artikel concentreren we ons op natuurlijke gezichtsverzorging en geven we antwoord op: wat helpt echt tegen rimpels? In vrouwenbladen of op cosmetica websites vind je koppen als "Wondermiddel tegen rimpels - smeer olijfolie vanuit je keukenkast". Dat klinkt veelbelovend en is ook verleidelijk goedkoop. Maar er zijn weinig wetenschappelijk bewezen ingrediënten die rimpels echt kunnen verwijderen.

Toch bestaat een natuurlijk middel tegen rimpels zeker wel. Het gaat hierbij om wondermiddelen tegen rimpels als goed onderzochte ingrediënten van anti-aging producten. En dit zijn ze:

  • Vitamine A
  • Vitamine C
  • AHA
  • Rose Pedal Extract
  • Probiotica
  • Hyaluronzuur
  • Peptiden

Lees verderop meer over de werking van deze ingrediënten als wondermiddel tegen rimpels.

Wondermiddel tegen rimpels

Wat is het beste serum tegen rimpels?

Het beste serum tegen rimpels is een crème die retinol, hyaluronzuur en vitamine C bevat. Deze krachtige ingrediënten werken synergetisch samen om fijne lijntjes en rimpels te verminderen. Ze hydrateren de huid, beschermen tegen schadelijke invloeden en bevorderen een jeugdige uitstraling.

Wat helpt echt tegen rimpels? Deze wondermiddelen!

Op zoek naar iets wat echt helpt tegen rimpels? En wil je rimpels verwijderen op natuurlijke wijze? Dan wil je zeker meer weten over deze wondermiddelen.

Vitamine A
Vitamine A, ook wel retinol, is een van de meest onderzochte anti-aging ingrediënten. Het is bewezen dat het de collageenproductie stimuleert en rimpels verwijderd. Vitamine A doet dit met behulp van enzymen die collageen in de huidlaag van de huid afbreken. Hierdoor wordt de aanmaak van nieuw collageen bevorderd.

Dus als antwoord op de vraag, wat helpt echt tegen rimpels, is dat zeker Vitamine A. Dit power ingrediënt kan je vinden in Flow’s Retinol Creme. Het gebruik van dit product activeert een productie van vitamine A in je huid. Het zet je huid letterlijk aan het werk en verwijdert zodoende rimpels op natuurlijke wijze. Door de sterke hydraterende werking is deze natuurlijke retinol crème ook erg geschikt voor de droge huid gezicht.

retinol creme

Ontdek het zelf en bestel hier gelijk het beste Retinol serum

RetinLift 3-in-1

 


Vitamine C
Deze vitamine is een krachtig antioxidant die de huid beschermt tegen schadelijke invloeden van buitenaf. Vitamine C kan ook helpen om de aanmaak van collageen te stimuleren. Een aantal studies heeft aangetoond dat vitamine C effectief kan zijn bij het verminderen van tekenen van huidveroudering. "Journal of the American Academy of Dermatology" ontdekte dat vitamine C de diepte van rimpels met ongeveer 20% kan verminderen na 8 weken gebruik. Je kunt dus wel stellen dat vitamine C een wondermiddel tegen rimpels is. Je vindt deze vitamine vooral in onze gezichtsolie tegen rimpels: Lingonberry Bright.

AHA (alpha hydroxy acid)
AHA's, of alfahydroxyzuren, zijn een groep zuren die de huid exfoliëren. Ze werken door de verbindingen af te breken die dode huidcellen bij elkaar houden. Dit helpt het uiterlijk van de huid te verbeteren door fijne lijntjes en rimpels te verminderen op natuurlijke wijze. Het is niet voor niks dat deze stof ook zit in onze beste peeling voor rimpels. AHA's verhogen de productie van collageen en elastine in de huid. Een natuurlijk middel tegen rimpels is AHA zeker. Vooral als je voor Flow’s AHA & BHA peeling serum kiest. Alle ingrediënten van dit product zijn volledig biologisch of ecocert gecertificeerd. Hier lees je meer over het gebruik van een AHA serum.

Rose Pedal Extract
Roos is een natuurlijk ingrediënt dat al eeuwenlang in beauty behandelingen wordt gebruikt. Het is rijk aan antioxidanten en helpt de huid te beschermen tegen schade veroorzaakt door vrije radicalen. Roos is ook rijk aan vitamine A en C en is daardoor een wondermiddel tegen rimpels. In het Flow assortiment vind je roos in de vorm van rozenwater gezichtsspray. Dit product helpt de huid hydrateren en zorgt ervoor dat deze er vol en jeugdig uitziet.

Probiotica
Probiotica zijn levende micro-organismen die op het huidoppervlak leven. Ze worden vaak ‘goede’ of ‘nuttige’ bacteriën genoemd omdat ze kunnen helpen de huid gezond te houden. Producten met probiotica worden ook overigens ook succesvol ingezet bij eczeem gezicht. Dit lichaamseigen natuurlijk middel tegen eczeem en rimpels vormt namelijk een sterke beschermende muur. Het is de eerste verdedigingslinie van de huid tegen schadelijke omgevingsfactoren. Als je deze beschermende muur wilt versterken, kun je producten gebruiken die actieve probiotica bevatten. Zoals kamillewater spray met probiotica of Hyaluron & Probiotics serum.

Hyaluronzuur
In je zoektocht naar wat helpt echt tegen rimpels, dan ben je zeker hyaluronzuur tegengekomen. Hyaluronzuur is een natuurlijke stof die van nature in de huid voorkomt. Naarmate we ouder worden, neemt de aanmaak van hyaluronzuur af. Volgens sommige onderzoeken wordt huidveroudering geassocieerd met verlies van huidvocht, en hyaluronzuur is het belangrijkste ingrediënt als het gaat om het bestrijden of omkeren van deze symptomen. Flow’s Hyaluron serum bevat 360 mg van hyaluronic acid in twee verschillende moleculaire groottes. Je kunt er zeker van zijn: na het gebruik van dit wondermiddel tegen rimpels, zul je geen onnodig vocht in jouw huid verliezen. Lees ook beste hyaluronzuur serum.

Peptiden
Peptiden zijn kleine eiwitten die bestaan uit een keten van aminozuren. Ze worden van nature in de huid geproduceerd en spelen een belangrijke rol bij de stevigheid en elasticiteit van de huid. Peptiden, en of ze echt helpen bij rimpels, is een veel onderzochte onderwerp. Resultaten zijn positief. Ze helpen de huid te verstevigen en zichtbaarheid van rimpels verzachten. Ook helpen ze tegen donkere kringen en wallen. In Flow producten vind je dit wondermiddel in de natuurlijk oogcrème Green Tea & Peptides.

Nou ben je vast benieuwd hoe je deze zeven wondermiddelen tegen rimpels in je dagelijkse beauty routine kunt gebruiken! Lees hier de uitgebreide stap-voor-stap rimpelbehandeling. Met deze routine bereik je maximale resultaten op het gebied van huidverzorging en anti-aging!


Laat commentaar achter

Deze site wordt beschermd door recaptcha en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.