Rimpelbehandeling zonder botox met deze doelgerichte routine

Rimpelbehandeling zonder botox

Met een rimpelbehandeling zonder botox, bedoelen we rimpels verwijderen op natuurlijke wijze. Het is begrijpelijk dat sommigen naar dure medische behandelingen grijpen om rimpels te verwijderen en de huid glad te strijken. Dit helpt echter vooral op de korte termijn. Zeker als je behandelingen niet combineert met hoogwaardige en doelgerichte gezichtsproducten en natuurlijke make up.

Flow Cosmetics rimpelbehandeling is ontwikkeld in samenwerking met onze biologische huidprofessionals. Elke stap van de routine is zorgvuldig overwogen. In combinatie zoals onderstaand beschreven, ondersteunen ze elkaars eigenschappen en voldoen aan de doelstelling van anti-aging. Welkom age confidence met een rimpelbehandeling zonder botox!

Benieuwd naar meer informatie over de ingrediënten in deze rimpelbehandeling? Lees dan: wat helpt echt tegen rimpels?

Rimpelbehandeling zonder botox

Stap 1: een rimpelbehandeling begint met een verzorgende reiniging

De eerste stap van een behandeling tegen rimpels is een zachte maar effectieve natuurlijke gezichtsreiniger. Wanneer je de huid namelijk met te sterke producten reinigt, beschadigt je huid. De ouder wordende huid houdt van rijke en voedende producten, zoals Balm to Milk Cleanser. Deze cleanser werkt vochtregulerend, verzachtend en wast je huid grondig - zonder haar natuurlijke balans te verstoren. Balm to Milk is net zo zacht als een Oil cleansing methode (OCM).

Stap 2: gebruik een hydraterende gezichtsmist

Gezichtsmist mag niet ontbreken in je rimpelbehandeling. Waarom? Een face toner is een product dat de pH-waarde van je huid in evenwicht brengt en tevens een eerste stap van hydratatie. Gezichtsspray zoals rozenwater behandelt de huid met antioxidanten en voorziet de huid van extra vocht dat cruciaal is tegen huidveroudering. Op zoek naar een wondermiddel tegen rimpels in een rimpelbehandeling zonder botox? Kies dan zeker voor Roos. Gebruik de rozenwater gezichtsspray twee keer per dag, in de ochtend- en avondroutine.

Stap 3: peeling voor een gladdere huid

Je hoeft niet elke dag een peeling te gebruiken. Maar een- of tweemaal per week een peeling met AHA en BHA zorgt voor een gladdere huid. Onze AHA en BHA peeling serum met alicylzuur en fruitzuren verzacht rimpels en herstelt huidcellen. Daarnaast verbetert een natuurlijke gezichtspeeling de huidopname van andere producten. Je kunt het product ook lokaal aanbrengen, bijvoorbeeld bij rimpels op de bovenlip. Ondanks dat dit product effectief helpt in een rimpelbehandeling zonder botox, gebruik je dit beter niet bij een extreem droge huid, tijdens zwangerschap of bij clownseczeem.

rimpels onder ogen

Stap 4: rimpelbehandeling voor je ogen

Het gebied rondom de ogen is dunner dan andere delen van de huid. Daarom vragen rimpels onder ogen bijzondere aandacht. Natuurlijke oogcrème Green Tea & Peptide verheldert, verzacht en hydrateert de huid rond de ogen. Dit product bevordert vernieuwing van de huid en is daardoor effectief tegen tekenen van veroudering. Gebruik twee keer per dag in de ochtend en avondroutine.

Stap 5: Extra hydratatie en bescherming

Het gebruik van een serum is geen absolute must in je beautyroutine. Maar het kan wel veel voordelen geven die de vitaliteit van de huid bevorderen. Hyaluron & Probiotics brengt de huid in evenwicht en verbetert de huidtextuur. Daarnaast kan dit serum vocht reguleren en de huidbarrière verstevigen. Gebruik twee keer per dag in de ochtend- en avondroutine. 

Zoek je naar een behandeling van rimpels voor je acne huid? Ook een verouderde huid kan last hebben van puistjes & pukkels. Dit huidtype is net zo goed gebaat bij hydratatie en bescherming. Bekijk hier onze beste natuurlijke producten tegen acne.

Stap 6: Boost en huidvernieuwing met Retinol Creme

Deze stap geeft een enorme boost voor je huid; het gebruik van retinol creme. Deze bevat een uitzonderlijk hoge concentratie aan actieve ingrediënten. Voor bescherming tegen schadelijke invloeden van buiten als het vertragen van huidveroudering. Retinolcreme RetinLift vertraagt de afbraak van het natuurlijk voorkomend retinoïnezuur in de huid. Hiermee krijg je alle positieve effecten van vitamine A, zonder de gewoonlijke bijwerkingen van retinol producten. Dit retinol product maakt je huid niet gevoelig voor UV-stralen! Gebruik twee keer per dag in de ochtend- en avondroutine.

Ontdek het zelf en bestel hier gelijk het beste Retinol serum

RetinLift 3-in-1

Stap 7: Sluit wondermiddelen in de huid met gezichtsolie

We raden aan na het gebruik van retinol serum een gezichtsolie tegen rimpels aan te brengen. Dit geeft namelijk verschillende voordelen. Gezichtsoliën zorgen voor occlusie, oftewel, ze helpen het vocht dat al aanwezig is in te sluiten in de huid. Voor een stralende, volle en verfriste uitstraling. Ze voorzien de huid van essentiële voedingsstoffen zoals vetzuren, die helpen om vocht vast te houden en om zichzelf tegen de omgeving te beschermen. Oliën gaan gemakkelijk door de lipidenlagen van de huid, waardoor vochtverlies wordt voorkomen en een onmiddellijke opvullende werking ontstaat. Een goede keuze in een rimpelbehandeling Arctic Beauty Oil. Wanneer je ook last hebt van roodheid in je gezicht, ofwel rosacea, dan kun je het beste kiezen voor rozenbottelolie.

Wanneer je last hebt van een erge droge huid, dan is Flow’s arganolie tegen rimpels een goede keuze.


Laat commentaar achter

Deze site wordt beschermd door recaptcha en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.