De beste natuurlijke producten tegen acne

Acne betekent altijd dat je huid overgevoelig en geïrriteerd is. Er zijn helaas veel acne producten te koop die agressief zijn en stoffen bevatten zoals parfum en gedenatureerd alcohol. Dit droogt de huid uit en verergert onzuiverheden zoals puistjes en mee-eters, laat staan dat het verbeterd. Bij een effectieve behandeling van acne moet het eigen beschermingsmechanisme van de huid juist ondersteund en versterkt worden.
producten acne behandeling
Er zijn zoveel verschillende acne producten op de markt dat het onoverzichtelijk is geworden wat je zou moeten kopen. Deze fabrikanten beloven een acne vrije huid maar door een samenstelling van niet werkzame of chemische en agressieve stoffen ben je alleen maar verder van huis. Gebruik bij een acne behandeling alleen professionele, natuurlijke producten met biologische en effectieve ingrediënten! Geef de acne behandeling een de tijd, minimaal 4 tot 6 weken. Je huid heeft dit nodig voor detox, wennen én herstellen
Wij hebben hieronder de beste producten voor een natuurlijke acne behandeling voor je op rij gezet. Gegarandeerd natuurlijk, effectief en eerlijk.

De beste producten voor een natuurlijke en effectieve acne behandeling

  • Detox - Tea Tree & Charcoal gezichtsreiniger. Deze effectieve maar zachte volledig biologische en natuurlijke Detox Tea tree & Charcoal gezichtsreiniger is speciaal ontwikkeld voor de vette huid en om mee-eters, hormonale acne en onzuiverheden op de huid te verminderen.
  • Detox Oil - Zuiverende gezichtsolie met teatree De ultralichte, biologische Detox Olie - Zuiverende gezichtsolie met teatree is een droge olie serum. De olie helpt de acne huid door deze elastisch te houden, terwijl het onzuiverheden en oneffenheden verwijdert en voorkomt.

natuurlijke acne behandeling

  • Korento - Perfecting mineral base Gemineraliseerde basismake-up voor elke dag, zelfs voor de acne huid. De mineralen mengen zich in je huid terwijl je je huidskleur, roodheid en onvolkomenheden wegwerkt. Voelt als een tweede huid en verstopt de poriën niet.
  • Rozenbottelolie - Tegen littekens door acne Bij regelmatig gebruikt helpt de rozenbottelolie de elasticiteit van de huid verbeteren en vervaagt het de zichtbaarheid van littekens, die bijvoorbeeld veroorzaakt zijn door acne.

Ben je op zoek naar professionele en gepersonaliseerde tips voor een natuurlijke acne behandeling, dan kun je ons altijd een mailtje sturen en dan doen wij ons best het juiste acne product voor jouw huid te vinden! 

Lees meer over maskne en hoe kan je huidirritatie door mondkapje voorkomen en verhelpen.