Peeling gezicht kopen; wat is de beste en waarom?

Peeling gezicht kopen

Wil je een professionele en effectieve peeling gezicht kopen en zie je door de bomen het bos niet meer? Je hebt vast wel eens gehoord van een chemische peeling met fruitzuur en salicylzuur. Deze ingrediënten worden ook wel AHA’s & BHA’s genoemd. Wij leggen je in dit artikel uit waarom dit de beste peeling serum is. Wat AHA & BHA zuren zijn en hoe deze ingrediënten werken tegen pigmentvlekken, acne (littekens) en huidveroudering. Benieuwd naar het resultaat? Bekijk de voor- en nafoto’s onderaan deze pagina!

Gezichts peeling

Peeling voor het gezicht

Aha & Bha Peeling Serum vanaf €21

 

Chemische peeling

Allereerst is het belangrijk te weten waarom een behandeling met (fruit)zuren een chemische peeling wordt genoemd. Het woord ‘chemisch’ is natuurlijk niet het eerste waar je aan denkt bij de gezichtsverzorging van Flow Cosmetics. En dat klopt; wij gebruiken in onze producten alleen hoogwaardige natuurlijke en biologische ingrediënten.

De term chemische peeling heeft dan ook geen betrekking op de gebruikte zuren maar op de chemische reactie die op de huid plaatsvindt. In onze chemische peeling zitten alleen zuren die uit natuurlijke bronnen komen. Zoals melkzuur uit blauwe bosbessen, glycolzuur uit suikerriet, citroenzuur uit sinaasappel & citroen en salicylzuur uit witte wilgenschors extract.

Waarom een peeling thuis met AHA & BHA?

Voor een professionele reiniging hoef je niet meer naar de schoonheidsspecialiste. Bestel makkelijk online een fruitzuurpeeling met salicylzuur en hyaluronzuur, oftewel een AHA & BHA peeling serum. Onze bio peeling voor thuis is mild en geeft effectieve resultaten! Wat doet een peeling eigenlijk voor de huid?

Met een chemische peeling thuis kun je zelf je gezicht diep reinigen. De zuren in een peeling exfoliëren de huid. Dit betekent dat de dode huidcellen worden verwijderd en celvernieuwing wordt gestimuleerd. Met als resultaat een heldere, zuivere en gladde gezichtshuid!

5 redenen om een gezichtspeeling te gebruiken:

1. Zorgt voor een stralende huid

De exfolianten in een gezichtspeeling halen de bovenste oppervlakkige (doffe) laag van je huid weg. Een peeling maakt de structuur van je huid weer glad en laat je teint stralen.

 2. Reinigt de poriën diep 

BHA's zijn vetoplosbaar. Door deze structuur kunnen ze via talgzakjes in de huid doordringen en de verstopte poriën diep reinigen. Dit is waarom producten met BHA wonderen verrichten voor de onzuivere en vette huid zoals bij pukkels, puistjes of acne littekens.

3. Vervaagt fijne lijntjes

Een gezichtspeeling is perfect geschikt als anti-aging product door het vermogen fijne lijntjes glad te strijken. Een peeling regenereert de huidcellen. Hierin speelt hyaluronzuur een rol maar ook AHA en BHA zuren, welke de meest gebruikte zuren zijn tegen huidveroudering

4. Verheldert pigmentvlekken

Pigmentvlekken zijn bruine vlekken die ontstaan in de onderste laag van je opperhuid. Ook wel hyperpigmentatie genoemd. Doordat een peeling de cellen vernieuwd, komen de vlekken in je pigment sneller naar de bovenste laag waar ze verheldert kunnen worden. Een regelmatig gebruik van een peeling serum helpt pigmentvlekken verwijderen. Tip: gebruik de peeling in combinatie met Lingonberry Bright - Olie tegen pigmentvlekken.  

5. Hydratatie boost

Ook voor de vochtarme en droge huid is een peeling erg geschikt. Naast huidverbetering zorgt het namelijk voor een betere opname van andere verzorgingsproducten. Verzorg daarom de herstellende huid na een peeling met producten zoals bijvoorbeeld een hydraterende gezichtsspray en een natuurlijke gezichtsolie.

De beste peeling voor je gezicht

De beste peeling is een AHA & BHA serum met natuurlijke fruitzuren. De meest bekende exfolianten zijn Alpha Hydroxyzuren (zoals Melkzuur) en Beta Hydroxyzuren (zoals Salicylzuur). Precies ook de ingrediënten van Flow’s AHA & BHA Peeling Serum. Daarnaast is aan deze gezichtspeeling onder andere het populaire Hyaluronzuur aan toegevoegd. Dit zuur is niet alleen belangrijk voor het bindweefsel en wondgenezing; hyaluronzuur heeft een grote rol in hydratatie en volume van de huid!

Gezichtspeeling

Dit Peeling Serum bevat een optimale samenstelling van melkzuur, glycolzuur, citroenzuur, malinezuur en wijnsteenzuur. De gebruikte AHA & BHA zuren komen uit natuurlijke bronnen, afkomstig uit plantenextracten, en passen dus perfect in een natuurlijke gezichtsverzorging. Natuurlijke AHA- en BHA-zuren zijn milder dan hun synthetische tegenhangers en dit een groot voordeel. Je krijgt dan ook geen zichtbare huidreactie waardoor je de dag erna liever niet meer de deur uit wil :).

Tenslotte; onze peeling is recyclebaar, vegan, biologisch afbreekbaar en verantwoord geproduceerd. 

Heb je een erg gevoelige huid of last van huidproblemen door een beschadigde huid, dan is een fruitzuurpeeling een goed alternatief.

Voor- en na foto’s peeling

Al na het eerste gebruik zijn de verhelderende en hydraterende effecten direct zichtbaar. Bij regelmatig gebruik geeft deze peeling dezelfde professionele resultaten als bij de schoonheidsspecialist. Peeling gezicht thuis

Peeling voor het gezicht

Aha & Bha Peeling Serum vanaf €21

 

Heb jij vragen over het kopen van een peeling? Of twijfel je of onze AHA & BHA peeling serum geschikt is voor jouw huid? Neem gerust contact met ons op. We helpen je graag verder!


1 reactie


  • Dini Verschoor

    Goede middag welke peeling wordt er aangeraden voor wat donkere vlekjes in het gelaat.
    Met vriendelijke groet,
    Dini Verschoor


Laat commentaar achter

Deze site wordt beschermd door recaptcha en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.