Beste Hyaluronzuur serum. En dit is waarom! 5 redenen

Beste hyaluronzuur serum
Wat is het beste Hyaluronzuur serum? Maak kennis met Flow Hyaluron & Probiotics. Waar is hyaluron eigenlijk goed voor? En hoe gebruik je het? Lees snel verder en ontdek waarom jij deze intensief hydraterende en voedende crème niet wilt missen bij je gezichtsproducten.

Wat is het beste hyaluronzuur serum?

Het beste hyaluronzuur serum is 100% natuurlijk en bevat hyaluron in twee verschillende molecuulgroottes. Hyaluronzuur met een laag-moleculair-gewicht:

  • is vochtiregulerend voor de huid,
  • maakt rimpels en fijne lijntjes glad,
  • bevordert de normale werking van de huidbarrière,
  • verbetert de huidtextuur en vermindert poriën.

Juist vanwege zijn kleine moleculaire grootte kan dit hyaluronzuur dieper in de huid doordringen. Hyaluronzuur met een hoog molecuulgewicht hydrateert effectief het huidoppervlak. De zoutvorm van hyaluron hydrateert de huid zoals geen enkel ander ingrediënt dit doet! En is daarom een perfect bestanddeel voor de vochtarme en droge huid gezicht.

En dat niet alleen...

Toevoeging van probiotica en koudgeperste biologische oliën

Aan deze hyaluroncrème is ook probiotica toegevoegd. Dit zorgt voor een betere vochtopname en helpt ook tekenen van veroudering vertragen. Dat zit zo: probiotica verhoogt huidtype I collageensynthese. Collageen is een van de belangrijke structurele eiwitten. Het is daarmee verantwoordelijk voor de elasticiteit en stevigheid in de huid. Probiotica verbetert daarnaast de barrièrefunctie van de huid door het stimuleren van de celvernieuwing.

Wist je dat het vochtregulerende effect in deze crème tot 18% effectiever is dan glycerine?

Tenslotte bevat deze hyaluroncreme koudgeperste biologische oliën. Die verwennen de huid optimaal met de nodige vetzuren en vitamines. Conclusie; een samenstelling die álle ingrediënten bezit voor een effectieve, hydraterende en voedende formule!

Goed voor je huid én het milieu

Het beste hyaluronzuur serum heeft natuurlijk de eigenschap ook goed te zijn voor onze planeet. Daarom wordt de crème op de meest duurzame manier geproduceerd. Alle gezichtsverzorging in ons assortiment is natuurlijk, biologisch en milieubewust. En daarbij ook vrij van onnodige toevoegingen zoals parabenen en microplastics.

Het beste hyaluronzuur serum kopen

Het beste hyaluronzuur serum kopen?

Hyaluron & Probiotics 💦

 

Waarom is dit het beste hyaluronzuur serum? Vijf redenen 

We kunnen het ons bijna niet voorstellen. Maar ben je nog niet overtuigd dat Flow Hyaluron & Probiotics ook voor jou het beste hyaluronzuur serum is?Hieronder vind je vijf belangrijke redenen:

  1. Een flesje Hyaluronzuur serum bevat maar liefst 360 milligram hyaluron. In twee verschillende molecuulgroottes.
  2. Hydrateert diep en verstevigt de natuurlijke huidbarrière. Heeft een anti-aging werking.
  3. Het toegevoegde probiotica heeft bewezen effect op het welzijn en de gezondheid van de huid. Op de huid aangebrachte probiotica is vooral bij acne en eczeem gezicht een mogelijk effectieve behandeling. 
  4. Elke dag te gebruiken en geschikt voor elk huidtype. Vooral voor de droge en vochtarme huid. Ook geschikt voor de gevoelige, atopische en vette huid. Eén van de beste producten tegen acne.
  5. Last, maar zeker not least. Deze crème is biologisch, vegan, plastic vrij en klimaatneutraal geproduceerd.

Hoe gebruik je het beste hyaluronzuur serum?

Voor optimaal resultaat gebruik je het beste hyaluronzuur serum zowel in je ochtend- als avondroutine. Dit doe je in combinatie met de juiste verzorgingsproducten. Hiervoor reinig je eerst je gezicht met een natuurlijke gezichtsreiniger passend bij je huidtype. Vooral een droge huid hoef je niet ook ‘s ochtends nog eens te reinigen. Gebruik bijvoorbeeld een rozenwater spray of een van onze andere natuurlijke gezichtssprays. 

En dan de gouden tip: smeer direct ná een hyaluronzuur crème een biologische gezichtsolie. Deze zorgt dat het vocht en alle voedingsstoffen in de huid wordt opgesloten. Probeer het zelf en je zult verrast zijn wat deze combinatie doet voor je huid. Zelfs al na het eerste gebruik!

Voor optimaal resultaat gebruik je het beste hyaluronzuur serum zowel in de ochtend- als avondroutine

Niet alleen wij vinden dit het beste hyaluronzuur serum

Wij zijn gelukkig niet de enigen die dit het beste hyaluronzuur serum vinden. In 2020 mochten we een award ontvangen van The Beauty Shortlist. ‘s Werelds grootste onafhankelijke waardering voor gezichtsverzorging & beauty producten. Maar veel belangrijker vinden we de mening van onze klanten! Hieronder vind je enkele ervaringen met het gebruik van Flow Hyaluronzuur & Probiotics.

Hyaluronzuur

Het beste hyaluronzuur serum kopen?

Hydraterend, verhelderend en balancerend natuurlijk serum voor alle huidtypes.

Bekijk hier

Laat commentaar achter

Deze site wordt beschermd door recaptcha en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.