De beste oogcrème, en dit is waarom! 5 redenen

De beste oogcreme

De beste oogcrème laat je instant 10 jaar jonger lijken, strijkt alle rimpels glad en laat donkere kringen en wallen als sneeuw voor de zon verdwijnen. Realistisch? Niet echt, helaas. Merken van de ‘beste oogcrème’ die dit beloven, zullen vooral schitteren door een lange neus.

Kun je dan helemaal niks doen aan een verouderde blik, droge huid en wallen of donkere kringen? Jazeker wel, met onze natuurlijke oogcreme en wij leggen je uit hoe!

 

beste oogcreme

Hierom is Green Tea & Peptide de beste oogcrème

Laten we beginnen met waarom Green Tea & Peptide de beste oogcrème is. Dit snap je het beste als je weet wat de werking is van de effectieve ingrediënten van het product. We lichten ze hieronder stuk voor stuk toe:

Peptiden als wondermiddel tegen rimpels

Peptiden zijn reeksen aminozuren, oftewel bouwstenen van lichaamseigen eiwitten, zoals van collageen en elastine. Collageen geeft onder andere structuur en elasticiteit aan de huid. Peptiden staan niet voor niks in ons rijtje van wondermiddelen tegen rimpels.

Cafeïne in de beste oogcrème wallen

Wallen onder ogen, oma weet raad! Cafeïne is een ouderwets middel tegen wallen. En dan bedoelen we niet dat kopje koffie die je zo goed kan gebruiken na een kort nachtje. Vroeger werd koffieprut al gebruikt als, jawel, natuurlijke wallenbestrijder. Tegenwoordig vinden we dit ingrediënt ook terug in cosmetica producten, waaronder Flow’s beste oogcrème!

Granaatappelextract als onmisbaar ingrediënt

Het extract van granaatappel verhoogt de aanmaak van collageen en elastine, dus effectief tegen rimpels onder je ogen. Een ingrediënt dat wat ons betreft in de beste oogcrème zeker niet mag ontbreken.

Groene thee-extract in de beste oogcreme donkere kringen

In een beste oog creme tegen donkere kringen hoort absoluut groene thee-extract. Het voedt daarnaast de dunne huid rondom de ogen met antioxidanten.

Hyaluronzuur

Hyaluronzuur en ogen gaan goed samen! Deze krachtpatser onder de cosmetica ingrediënten is namelijk belangrijk voor het bindweefsel en heeft een grote rol in hydratatie en volume van de huid. Door het lage moleculair gewicht van hyaluron in Green Tea & Peptide, bindt het effectief vocht in de diepere huidlagen.

Lingonberry- en blauwe bessen oliën

De biologische arctische bessen hebben toegevoegde waarde in de beste oogcrème donkere kringen door de verhelderende werking en antioxidante bescherming.

Het belang van een goede oogcrème in je skincare routine

Een goede oogcrème in je skincare routine stappen is belangrijk omdat de huid rondom je ogen andere behoeften heeft dan de rest van je gezicht. Het gaat hierbij namelijk om een dunner en kwetsbaarder gebied. Daarom raden we onze beste oogcrème aan, in plaats van cosmetica dat voor het gezicht bedoeld is. Wees vooral voorzichtig rondom de ogen met producten die de huid vernieuwen, zoals een peeling gezicht.

Daarnaast is een kwalitatieve oogcrème met anti-aging ingrediënten belangrijk voor het rimpels verwijderen op natuurlijke wijze. Fijne lijntjes en rimpels worden ook eerder zichtbaar wanneer je huid droog is. Dit verhelp én voorkom je door het gebruik van natuurlijke producten voor de droge huid.

Vochtophopingen en verkleuringen onder je ogen laten je er vermoeider en ouder uitzien dan je zou willen. Als je je afvraagt wat hiertegen helpt: zeker weten Flow Cosmetics beste oogcrème wallen en donkere kringen Green Tea & Peptide!

oogcreme wallen donkere kringen

Green Peptide is ook geschikt als gezichtsverzorging mannen

Waarom bevat de beste oogcrème natuurlijke en biologische ingrediënten?

Je huid is door Moeder Natuur voorzien van een geniaal mechanisme dat je beschermt voor invloeden van buitenaf. Onze producten met natuurlijke en biologische ingrediënten respecteren deze beschermingslaag in plaats van ‘m aan te tasten. Synthetische tegenhangers lijken misschien snel resultaat te geven, maar op de lange termijn doen ze vaak meer kwaad dan goed. Zoals we vaker zeggen; biologische cosmetica en natuurlijke producten tegen rimpels is een marathon, geen sprint. Uiteindelijk zal niet alleen je huid, ook je gezondheid én het milieu hier van profiteren. Kies om deze reden ook voor natuurlijke make-up zonder schadelijke stoffen.

Hoe gebruik je de beste oogcrème?

De beste oogcrème gebruik je twee maal per dag voor het beste resultaat; ‘s ochtends en ‘s avonds. Je brengt hiervoor slechts één pompje aan op de huid in kloppende bewegingen (en ja, dat betekent dat je er lang mee kan doen :)). Doe dit van binnen naar buiten. Vervolg je natuurlijke gezichtsverzorging met je favoriete producten. Hieronder vind je de optimale skincare routine stappen in combinatie met de beste oogcrème.

Voeg de beste oogcrème toe in jouw routine en laat je verrassen over wat het voor jouw oogopslag kan doen!

  1. Gebruik een natuurlijke gezichtsreiniger voor het schoonmaken van je gezicht. Kies eentje die mild is voor de huid, deze kun je vaak ook voor de huid rondom je ogen gebruiken.
  1. Je geeft je skincare extra dimensie wanneer je vóór het aanbrengen van een natuurlijk serum gezicht en de beste oogcrème, een gezichtsspray Onze rozenwaterspray kun je bijvoorbeeld gerust op je ogen gebruiken. Tip: bewaar de gezichtsmist in de koelkast - de verkoeling werkt positief tegen het verminderen van wallen en frist je ogen lekker op.
  1. Yes, nu is het tijd om de beste oogcrème aan te brengen.
  1. Voed je huid vervolgens met een natuurlijke gezichtscrème die past bij je huidbehoefte. Wil je bijvoorbeeld pigmentvlekken verwijderen of heb je meer baat bij een crème tegen eczeem gezicht? In ons assortiment vind je voor elk huidtype en huidprobleem een passende biologische oplossing!
  1. Gebruik tenslotte een natuurlijke gezichtsolie, hiermee maak je je beautyroutine helemaal af. Het sluit de waardevolle voedingsstoffen in je huid, geeft bescherming en bovendien een prachtige, gezonde uitstraling.

Twijfel je of Green Tea & Peptide ook de beste oogcrème voor jou is? Neem gerust contact met ons op, we helpen je graag verder!

Ontdek het zelf en bestel hier gelijk onze beste oogcreme wallen en donkere kringen

Natuurlijke oogcreme Green Tea & Peptide

Laat commentaar achter

Deze site wordt beschermd door recaptcha en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.