Retinol before & after - waar is retinol goed voor? Met voor en na foto

Retinol before after

Retinol before & after; omdat een beeld meer zegt dan duizend woorden. Je ziet in dit artikel voorbeelden van het verschil tussen retinol voor en na gebruik in de gezichtsverzorging. Om maar gelijk duidelijk te maken wat dit ingrediënt in zijn mars heeft :). Wil je meer lezen over waar retinol goed voor is? Wij leggen het je verderop uit. Ook lees je hoe je een Retinol creme gebruikt voor de beste resultaten.

Retinol before and after

Benieuwd naar Retinol serum ervaringen? Op deze voor en na foto zie je het effect van Retinol voor en na! Dit resultaat mag je verwachten na twee dagelijks gebruik gedurende ongeveer vier weken. Normaal gesproken heeft de gezichtshuid circa een maand tijd nodig om zich geheel te vernieuwen. RetinLift Retinol creme bevat een hoge concentratie van verschillende actieve ingrediënten. Daardoor wordt je huid nog meer verzorgd, beschermd en sneller steviger & glad. Je ziet al resultaat na de eerste keer smeren! Retinol before after

Waar is Retinol goed voor?

Retinol is een vorm van Vitamine A die vooral bekend staat om het tegengaan van rimpels en lijntjes in anti aging huidverzorging. Bij het ouder worden, verliest de huid langzaam haar elasticiteit. Hierdoor ontstaan de eerste tekenen van huidveroudering. Met een steeds slappere huid, rimpels en lijntjes als gevolg. Goed nieuws, met een goede crème kun je dit proces vertragen! Maar dat is niet het enige waar Retinol goed voor is. Het verkleint de poriën en is een uitstekend acne product voor de vochtarme en oudere huid. Ook wordt retinol beschouwd als een essentieel onderdeel van de rosacea behandeling.

 

Flow Cosmetics RetinLift 3-in-1

Flow Cosmetics RetinLift 3-in-1 bevat NovoRetin. Een nieuwe en plantaardige vorm van Retinol. Het gebruik van RetinLift ondersteunt hiermee de eigen kracht van je huid. Oftewel, de positieve effecten van vitamine A, zonder de typische bijwerkingen zoals UV-gevoeligheid. Deze Retinol vorm is zelfs geschikt voor de gevoelige huid. Het effect wordt versterkt door oliën die de huid helpen vernieuwen, zoals rozenbottelolie en wierookolie. Toegevoegde granaatappel- en sinaasappelextract zorgen voor bescherming, ondersteuning van de collageensynthese en een gladde huid. Tenslotte zorgt Hexapeptide-11 in de Retinol crème voor verbetering van de energieproductie in cellen. Het egaliseert de huid en verhoogt de elasticiteit. Samen met hyaluronzuur werkt RetinLift vochtregulerend en is dus ook geschikt voor de droge huid. Deze fantastische combinatie verfijnt lijntjes en rimpels die met de jaren ontstaan.

Hoe krijg je het beste Retinol before & after resultaat

Voor het beste resultaat in Retinol before & after is de juiste beauty routine erg belangrijk. Hieronder de stappen die wij adviseren.
 • Gebruik een natuurlijke gezichtsreiniger om het gezicht op een milde en grondige wijze schoon te maken.
 • Dep hierna het gezicht voorzichtig droog en breng een hydraterende gezichtsspray Retinol creme in combinatie met een natuurlijke gezichtsspray, haalt het maximale uit het product. Je voorkomt hierbij ook een vochtarme huid. Daarnaast is de creme op een licht vochtige huid beter doordringbaar. In het voorbeeld hieronder is rozenwater gezicht gebruikt. Deze helpt onder andere roodheid in het gezicht verminderen.
 • Retinol voor na
 • Smeer de Retinol creme vervolgens voorzichtig op het gezicht, hals en decolleté.
 • Eventueel kun je de behandeling afsluiten met een natuurlijke gezichtsolie die past bij jouw huidtype. Het heeft als eigenschap de werkzame stoffen op te sluiten in de huid.

 • Retinol ervaringen

  Retinol serum ervaringen

  De Retinol ervaringen met de vorm NovoRetin™ zijn erg goed. Dit is ook getest onder 18 vrouwen in de leeftijd van 42 tot 70 jaar. Ze hadden rimpels, kraaienpootjes en andere tekenen van veroudering. Na een behandeling van 28 dagen met een 2% NovoRetin™ crème verbeterden de huiddichtheid en elasticiteit van de gezichtshuid aanzienlijk (https://www.premiumbeautynews.com/en/mibelle-s-novoretin-the-natural,21093).

  Daarnaast lieten verschillende onderzoeken gunstige effecten tegen acne zien. De stof kan grove poriën verkleinen en vermindert glans en oneffenheden op de huid. In tegenstelling tot klassieke retinolbehandelingen droogt NovoRetin de huid niet uit, maar verhoogt zelfs de hydratatie van de huid. Naast de onderzoeken, vinden we het natuurlijk vooral belangrijk dat onze klanten tevreden zijn over de ervaringen met Retinol crème RetinLift 3-in-1. Op de productpagina vind je enkele reviews.

  Probeer nu Flow Cosmetics Retinol creme

  RetinLift 3-in-1

   


  Laat commentaar achter

  Deze site wordt beschermd door recaptcha en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.