De beste BB crème; en dit is waarom!

Wat is de beste BB crème? Een BB cream is een dagcrème en make up in één. Een moisturizer die tegelijk voedt, hydrateert én oneffenheden camoufleert. Voortaan gebruik jij ook liever een verzorgende crème als foundation en wij vertellen je waarom!

BB crème of cream; wat is dat?

Steeds meer vrouwen (en mannen) gebruiken een BB cream (crème). BB staat voor ‘Blemish Balm’ en zit tussen een getinte dagcrème en foundation in. Een BB crème:
  • verzorgt en beschermt je huid;
  • maakt je gezicht egaler;
  • geeft kleur;
  • werkt oneffenheden weg; 
  • maakt een dagcreme overbodig.

Een BB cream is ook perfect te gebruiken als primer; een mooie basis voor de rest van je make up.

De beste BB crème

De beste BB crème is allereerst biologisch met natuurlijke en effectieve ingrediënten. Synthetische en schadelijke stoffen in make up zoals plastics of pfas horen hierin niet thuis. Deze kunnen je huid irriteren of allergieën uitlokken. Verder moet een BB cream niet comedogene make up zijn, oftewel de poriën vrijhouden. Daarbij is het belangrijk dat het make up product gemaakt is met respect voor het milieu en zuinig is in gebruik.

Om deze redenen is wat ons betreft de beste BB cream: Korento Berry Vitamin Cream Foundation.

beste BB creme

Met de huidverzorgende, volledig natuurlijke Korento Berry Vitamin Cream Foundation, bereik je een fluweelzachte make-up look en een subtiele gloed zonder een vettig gevoel. Het egaliseert de teint en vervaagt imperfecties voor een volledig dekkende en semi-matte afwerking.

Hoogwaardige, vitamine- en antioxidantrijke ingrediënten vormen de basis van Berry Vitamin Cream Foundation. Deze BB crème is doordrenkt met het Korento Berry Active Complex™. Dit zijn arctische bessen vol met antioxidanten en vitaminen. Elk gebruikt ingrediënt is gecertificeerd en voldoet aan de normen van duurzame cosmetica. Het is daarmee zowel een groene als blauwe beauty te noemen want de verpakking is volledig plasticvrij. Tenslotte gaat het potje superlang mee, tot wel 70 - 100 keer!

Bekijk hier de beste BB crème.

Wat is beter BB crème, getinte dagcrème of foundation?

Foundation is een erg dekkend product, vaak heb je aan één dunne laag al genoeg om een egale huid te krijgen. Het nadeel van foundation over je hele gezicht is dat dit al snel onnatuurlijk lijkt. Ook verstoppen de meeste foundations de poriën waardoor je uiteindelijk juist meer oneffenheden zoals puistjes en pukkels krijgt. Een getinte dagcrème geeft je gezicht iets kleur maar je hebt er een dikkere laag van nodig om dekking te creëren. Wanneer je een luchtige en voedende crème zoekt? Die tegelijk je huid laat stralen zonder dat je een dikke laag aan hoeft te brengen. Dan is een BB crème de beste keus.

Hoe kun je BB cream het beste aanbrengen?

BB cream breng je in een paar stappen heel eenvoudig en gelijkmatig aan:

1. Make up aanbrengen begint bij een goede natuurlijke gezichtsverzorging. Hoe gaver je huid is, hoe gladder en langduriger het resultaat.

2. Breng in evenredige stippen de BB cream aan op je gezicht.

3. Vervolgens masseer je het product in de huid met kloppende bewegingen.

4. Tenslotte kun je oneffenheden iets meer aanzetten voor een egale look.

Combineer eventueel een lichtere en donkere tint met elkaar. Je kunt een transparante setting poeder gebruiken als finishing touch voor een langhoudend en mat effect. Je kunt hiervoor ook een gezichtsspray gebruiken. Wanneer je een erg droge huid hebt, kun je voor het aanbrengen van de BB crème een natuurlijke gezichtsolie gebruiken.

 Extra kleur op je wangen? Gebruik dan Korento Liquid Blush voor een natuurlijke blos en gezonde uitstraling.

BB cream aanbrengen

 

De juiste kleur BB cream

Om de juiste kleur BB cream te kiezen, bepaal je eerst je huidtint: bekijk hier of je een koele of warme ondertoon hebt. Geschikt voor elk huidtype en voor elke teint is een matchende kleur beschikbaar! De acht verschillende kleuren van Korento BB cream:

  • Cool 01: Voor zeer lichte en koele huidtinten
  • Cool 02: Voor lichte en koele huidtinten
  • Cool 03: Voor medium lichte en koele huidtinten
  • Cool 04: Voor medium en koele huidtinten
  • Warm 01: Voor zeer lichte en warme huidtinten
  • Warm 02: Voor lichte en warme huidtinten
  • Warm 03: Voor medium lichte en warme huidtinten
  • Warm 04: Voor medium en warme huidtinten

Kies jouw perfecte kleur en maak gebruik van de verzorging van een natuurlijke dagcrème plus foundation in één product. Wij denken dat je niet meer anders wilt. Laat je ons weten wat je ervan vindt?


Laat commentaar achter

Deze site wordt beschermd door recaptcha en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.