Shampoo bars: complete en voedende shampoo

Biologische shampoo bars worden op een vergelijkbare manier geproduceerd als onze natuurlijke zepen. De ingrediënten maken de shampoo bars echter geschikt om je haar mee te wassen. Natuurlijke plantaardige oliën en boters en essentiële oliën voeden je haar en hoofdhuid.
Elke shampoo bar heeft een unieke samenstelling van biologische plantaardige oliën, essentiële oliën en kruiden(-extracten). Ons assortiment bestaat uit negen unieke shampoo bars en geen twee bars zijn hetzelfde.
Shampoo bars van Flow Cosmetics zijn 100% biologisch en natuurlijk

Wat maakt een shampoo bar natuurlijk?

Voor ons betekent ‘natuurlijk’ dat alle ingrediënten ofwel afkomstig zijn uit het wild, of biologisch gecertificeerd gekweekt zijn. De shampoo bars van Flow Cosmetics bevatten niets dat in een laboratorium is gemaakt. Als je de INCI ingrediëntenlijst leest, zul je zien dat de producten geen ingrediënt bevatten dat niet 100% biologisch afbreekbaar is. Door de hoge concentratie plantaardige oliën hebben onze shampoo bars geen kunstmatige conserveermiddelen nodig om lang mee te gaan. 

Wat zijn de voordelen van een shampoo bar?

De meeste mensen beginnen met vloeibare shampoo, pas later ontdek je de shampoo bar. Het overstappen naar een vaste shampoo bar heeft tal van voordelen; lees je mee?
  • Geen plastic flessen, dus geen plastic afval. Als je gemiddeld 1 maand doet met een fles shampoo, bespaart dat 12 plastic flessen per jaar.
  • Shampoo in een vaste vorm maakt kunstmatige conserveermiddelen en emulgatoren overbodig.
  • De gehele shampoo bar bevat alleen 100% pure, biologische, natuurlijke en veganistische ingrediënten. Hiermee geef je jouw haar en hoofdhuid het allerbeste.
  • Onze natuurlijke shampoo bars stimuleren meer volume in het haar, snellere haargroei, meer gedefinieerde krullen en minder kroezen.
  • Zodra je haar gewend is aan de shampoo bar hoef je je haar minder vaak te wassen.
  • Het product is geconcentreerd; je betaalt alleen voor de beste en meest krachtige ingrediënten.

Hoe kies ik een shampoo bar voor mijn haar?

Er is voor ieder haartype een shampoo bar. Ons assortiment bestaat uit negen verschillende soorten, onder andere voor blond haar, droog haar, krullend haar, etc. Kies de soort die het beste bij jouw haartype past en je vindt jouw favoriet. 
We krijgen regelmatig berichten van klanten die voor het eerst beginnen met shampoo bars, omdat het idee ze aanspreekt. Na de eerste wasbeurten merken ze echter dat hun haar vreemd aanvoelt. Dit kan komen omdat je nog niet de juiste soort hebt gevonden voor je haar, maar het kan ook even duren voordat je haar en hoofdhuid is gewend aan deze nieuwe manier van wassen. 
Voor nieuwe gebruikers raden we aan om 1 of 2 Shampoo bar testers te bestellen, zodat je kunt ervaren welke het beste past bij je haar en hoofdhuid. Gebruik ze een voor een, zodat je ze goed kunt vergelijken. 

Hoe gebruik ik een shampoo bar?

Dit is heel eenvoudig! Wrijf de bar als een zeep in je handen en breng het schuim aan op je hoofd. Je kunt de bar ook direct op je hoofd aanbrengen. Masseer het schuim goed in je haar en op je hoofdhuid en spoel het vervolgens grondig uit. Als je langer haar hebt, gebruik dan ook een conditioner om je haar te ontwarren. We raden je aan om een natuurlijke haarspoeling, Conditioner of Conditioner bar te gebruiken. 
Borstel je haar na het wassen, laat het drogen en breng het in model. Je zult ervaren dat je minder vaak je haar hoeft te wassen.  Bewaar de shampoo bar in een zeepbakje. Als de shampoo bar nat blijft, wordt hij zacht en kan hij smelten. 
Heb je al de nieuwkomers van onze selectie gezien? 
Shampoo bar Coconut Milk voor droog en grof haar en Bier shampoo met Oat Protein.
Shampoo bar Beer & Oat Protein

 


Laat commentaar achter

Deze site wordt beschermd door recaptcha en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.