De beste concealer; en dit is waarom!

Beste concealer voor pigmentvlekken

Wat is de beste concealer? Dit is een vraag van veel beauty koninginnen. De beste natuurlijke concealer is Berry Vitamin Cream. Het geheim? Deze crème foundation kun je perfect als concealer gebruiken! Ook hier is namelijk van toepassing; less is more. Voor een gezonde huid, je portemonnee én het milieu. Lees verder waarom wij vinden dat Korento Berry Vitamin Cream Foundation de beste concealer is.

De beste concealer kiezen

Wanneer je de beste concealer zoekt, kijk je naar effectieve producten die tegelijk je huid verzorgen. De meeste concealers in de markt bevatten onnodige toevoegingen voor de kleur, vorm en geur van het product. Deze ingrediënten kunnen de huid irriteren en verstoppen je poriën. Hiermee ben je dus eigenlijk alleen maar verder van huis. Want je wilt natuurlijk juist het liefst dat je huid er zo egaal mogelijk uit ziet.

Je kent vast wel dat perfect opgemaakte gezicht... totdat je het van dichterbij ziet en het op een slecht masker lijkt. Niet echt charmant en bovendien onnodig. Met de juisten effectieve en duurzame make up producten, hoef je maar een beetje te gebruiken voor een satijnzachte en natuurlijke look. Bovendien heeft een goed verzorgde huid weinig make up nodig om te stralen.

De voordelen van Korento Berry Vitamin Cream Foundation:

  • Het toegevoegde Berry Active Complex™ zorgt dat je huid de hele dag gezond en gerevitaliseerd voelt
  • De hydraterende, ademende formule verkleint poriën en zorgt voor een mooie huidtextuur
  • Duurzaam; gemaakt met respect voor het milieu en plasticvrij
  • Geschikt voor alle huidtypen; van medium tot volledige dekking
  • Een compacte samenstelling die ongeveer 70 tot 100 keer mee gaat

beste concealer

Berry Vitamin Cream Foundation. De hydraterende, ademende formule verkleint poriën en maakt de huidtextuur fluweelzacht. Verkrijgbaar in 8 verschillende tinten.

Bekijk nu

 

Waar is een concealer voor?

Een concealer gebruik je voor het egaliseren van de gezichtshuid. Hiermee kun je oneffenheden zoals rode plekjes, pigmentvlekken of donkere kringen onder je ogen wegwerken. Een make-up tasje propvol met álle producten om je huid te camoufleren? Wij vinden dit duur, onoverzichtelijk en weten dat je je huid er geen plezier mee doet. Daarom is de beste concealer wat ons betreft een crème foundation, ook wel BB crème genoemd.

Heb je een goede huid en eigenlijk weinig make up nodig? Gebruik dan bijvoorbeeld een natuurlijke serum foundation als concealer voor alleen de plekjes die je wilt egaliseren of om fijne lijntjes weg te werken.

Is concealer slecht voor je huid?

Nu vraag je je misschien af; is een concealer dan slecht voor je huid? Ja, als het gaat om producten met chemische toevoegingen die je poriën verstoppen. Dit is namelijk wat de meeste concealers doen. En nee, een concealer hoéft niet slecht te zijn voor je huid. Wanneer je een verzorgend make-up product gebruikt met biologische en natuurlijk ingrediënten.

Zo gebruik je de beste concealer

In deze korte video laten we (gelijk in het begin) zien hoe je de beste concealer gebruikt.

Kies een kleur die past bij jouw huid. Er zijn verschillende kleuren beschikbaar passend bij elke tint. Om de juiste kleur concealer te kiezen, bepaal je of je een warme of koele ondertoon hebt. Wanneer je de foundation crème als concealer gebruikt, past deze perfect bij onze mineralen poeder.

Voor het aanbrengen van concealer kun je een make up kwast gebruiken of je vingers. Zorg dat deze schoon zijn en dep de concealer op je huid. Door de warmte van je vinger versmelt de kleur met je huid. Tenslotte kun je eventueel met één laagje toiletpapier je overtollige make-up voorzichtig afdeppen. Hierdoor loopt de make up gedurende de dag niet uit en voorkom je dat het product gaat stapelen op je huid.

Over het algemeen kun je bij een droge huid beter een crème foundation gebruiken met eventueel een setting poeder voor een langhoudende matte afwerking.

De beste concealer voor donkere kringen en wallen

Wil je de beste concealer gebruiken voor het wegwerken van donkere kringen en wallen? Kies dan voor een kleur die een tint lichter is dan je eigen huidskleur. Deze kun je aanbrengen op de donkere, soms paars - blauwe kringen onder je ogen. Wanneer je wallen hebt als gevolg van vet- of vochtophoping dan kun je dit beter niet doen. Je hebt dan namelijk de kans dat de wallen juist geaccentueerd worden. Wikkel in dat geval een paar ijsklontjes in een doek en laat deze een paar minuten op je ogen liggen. Door de kou wordt het vocht onder je ogen sneller afgevoerd omdat je bloedvaten samen trekken.

De beste concealer voor pigmentvlekken

Een concealer kun je ook gebruiken om vlekjes weg te werken, zoals pigmentvlekken. Overigens is een perfecte verzorging en behandeling van de huid met pigmentvlekken Lingonberry Bright - verhelderende gezichtsolie. Arctische lingonbessen zijn bekende, effectieve ingrediënten die vaak gebruikt worden in behandelingen tegen hyperpigmentatie van de huid en donkere vlekken.

de beste concealer voor donkere kringen

Bottom line; gebruik biologische gezichtsverzorging in combinatie met natuurlijk make-up. Met een gezonde huid heb je bijna geen concealer nodig. Voor de plekjes die je toch liever wilt camoufleren, is wat ons betreft Berry Vitamin Cream de beste concealer!

Girl in a jacket

Berry Vitamin Cream Foundation

Ontdek nu

Laat commentaar achter

Deze site wordt beschermd door recaptcha en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.