Haarspoeling met appelazijn - 7 redenen om te gebruiken

Appelazijn voor het haar

Appelazijn voor het haar? Meen je dat serieus! Je hebt misschien weleens gehoord van de geweldige gezondheidsvoordelen van appelazijn. Het helpt bijvoorbeeld met afvallen, het is van nature ontgiftend en goed voor de huid. Dit volledig natuurlijke en eenvoudige product lijkt bijna overal goed voor te zijn. Maar weet je wat het kan voor je haar doen? Lees verder, we vertellen waarom je je haar met appelazijn zou moeten spoelen.

In dit artikel introduceert Flow Cosmetics zeven redenen waarom haarspoeling met appelazijn in de beste biologische haarproducten bij hoort. 

Appelazijn voor het haar hoe te gebruiken

Voordat je te enthousiast wordt van alle voordelen die we hieronder gaan opsommen, is het belangrijk om te weten hoe je het product moet gebruiken. Door een product juist te gebruiken, haal je er ook de maximale voordelen uit! Appelazijn in je haar doe je niet zomaar. Om je haar te spoelen met appelazijn, moet je het product verdunnen voor het gebruik.

Schudt het haarspoeling flesje Wild Nettle en meng ongeveer 10 ml van het product met 2 dl warm water. Je kunt voor dit proces elk soort oude maar schone fles gebruiken. Het is raadzaam de haarspoeling met appelazijn onmiddellijk na het mengen te gebruiken. Verdunde spoeling blijft maximaal 24h goed.

 

Appelazijn haar

Met appelazijn je haar wassen? Dat kan ook en sommigen vinden het een geweldige manier om haar te verfrissen. Appelazijn werkt licht reinigend en helpt tegen vettigheid. Maar het wast het haar echter lang niet zo goed als een shampoo bar. Denk hier eens over na voordat je met appelazijn je haar gaat wassen.

Eindelijk is het zo ver. De zeven redenen waarom je dit wonderproduct voor je haar moet gebruiken.

1. De haarspoeling maakt je haar super glanzend

Veel mensen gebruiken appelazijn spoeling om extra glans en zachtheid toe te voegen. Logisch toch, wie wil er nou geen glanzend haar? Een mengsel van appelazijn en water werkt als magie voor je haar: het maakt de haarschubben glad en reinigt ze. Wanneer je je haar met dit mengsel spoelt en laat drogen, zal je haar glanzender zijn dan ooit - en dit op natuurlijke wijze! Appelazijn verwijdert ook chemicaliën uit je haar, zoals een residu van je stylingproducten. Dit maakt je haar schoon, veerkrachtig en zorgt voor volume.

Ben je op zoek naar een perfecte product combo, die geeft je haar meer natuurlijke volume? De combinatie van proteïne shampoo Beer & Oat + Wild Nettle Haarspoeling is de moeite waard om te proberen.

2. Het werkt als een natuurlijke ontklitter

Het gebruik van een volledig biologisch appelazijn spoeling is ​​de beste manier om haar te ontwarren. Het zal je ook helpen het grootste deel van je nieuwe groei te behouden, jeuk of pijn te verminderen en je hoofdhuid te reinigen terwijl je knopen ontwart. Dus meng de haarspoeling met water, spoel en geniet - van perfect klitloos haar.

3. Krullen booster

Natuurlijke haarproducten voor krullen? Dan gebruik je appelazijn voor het haar. Omdat appelazijn een volledig natuurlijk is en geen silicium bevat, kan het ook helpen bij het definiëren van krullen en volume. Je zult het verschil merken na één keer gebruik van dit product, je krullen vorming wordt gek. Om het beste resultaat te bereiken, combineer de spoeling met de shampoo bar krullend haar.
Als je geïnteresseerd bent in de natuurlijke Curly Girl Methode, kun je er hier meer over lezen.

4. Appelazijn spoeling brengt de hoofdhuid in evenwicht

Er zijn veel mensen die een natuurlijke remedie hebben tegen hoofdhuidproblemen zoeken, waaronder eczeem op de hoofdhuid. Of hoofdhuid roos, jeuk en schilfering. Appelazijn is een natuurlijke remedie tegen vele soorten hoofdhuidproblemen. Dit omdat appelazijn azijnzuur bevat. Deze stof staat bekend om zijn antibacteriële en balancerende werking.
Verdunde Wild Nettle spoeling kan de pH-waarde van de hoofdhuid helpen verlagen, wat de symptomen van roos kan verminderen. Dit leidt ook tot een vermindering van jeuk en schilfering. Let op: Dit geldt bij elke hoofdhuidaandoening. De spoeling doet het beste zijn werk wanneer het goed in het haar en op de hoofdhuid gemasseerd wordt. Dan even 5 minuutjes laten intrekken, waarna het kan worden uitgespoeld. Zo simpel is het!
Lees hier onze jeukende hoofdhuid tips.

5. Antibacteriële en schimmelwerende eigenschappen

Heb je erg vettig haar en hoofdhuid? Het kan soms zelfs aanvoelen alsof er een schimmel onder het haar groeit. Helemaal niet leuk! Het is bewezen dat het azijnzuur in appelazijn van nature antibacteriële en schimmelwerende eigenschappen heeft. Dit maakt het behoorlijk effectief bij het doden en voorkomen van roos veroorzaakt door gist op de hoofdhuid. Als je het probleem helemaal wilt aanpakken, is het raadzaam Wild Nettle haarspoeling regelmatig in je haarverzorgingsroutine te gebruiken. De Wild Nettle haarspoeling is speciaal ontworpen om de hoofdhuidproblemen te verzachten en voorkomen. Dit product bevat zorgvuldig geselecteerde biologische essentiële oliën die de antibacteriële effecten van het product versterken.

6. Stimuleer de haargroei en gebruik appelazijn voor je haar

Niets is zo fijn dan je haar gezond en vitaal zien groeien! Appelazijn staat bekend om zijn positieve effecten op het verbeteren van de haargroei. Dit komt door de verbetering van de bloedcirculatie veroorzaakt door appelazijn; dit komt op zijn beurt de haarzakjes ten goede, evenals het proces van nieuwe haargroei.

Azijn haaruitval

7. Azijn helpt bij haaruitval

Zoals gezegd verbetert een appelazijn spoeling de bloedcirculatie in de hoofdhuid. Appelazijn stimuleert een betere bloedcirculatie naar de haarzakjes - iets dat essentieel is voor het stimuleren van de haargroei en het voorkomen van haaruitval. Bovendien draagt dit bloed essentiële voedingsstoffen naar de haarzakjes cellen, wat de wortels versterkt en de haargroei zal bevorderen. Combineer de azijn rinse met de natuurlijke shampoo tegen haaruitval. Ben je een man of vrouw, het effect is dezelfde: je hoofdhuid en haar zullen er dol op zijn!

Lees ook: Hoe kies je de juiste shampoo bar?