Getest! Creme tegen donkere kringen en pigmentvlekken

Donkere kringen en pigmentvlekken (hyperpigmentatie) worden veroorzaakt door verschillende factoren. Er bestaat dan ook geen wonder creme tegen donkere kringen en pigmentvlekken die dit gelijk oplost. Maar niet getreurd, er is van buitenaf wel degelijk iets aan te doen. Wij hebben het voor je getest!

De beste behandeling tegen donkere kringen en pigmentvlekken met een voor- en na foto van het resultaat. Hieronder delen we deze beauty routine en vertellen we je wat de beste producten tegen donkere kringen en pigmentvlekken zijn. Heb jij last van donkere kringen? Dan wil je deze tips vast ook lezen: tips tegen donkere kringen onder ogen.

Behandeling tegen donkere kringen en pigmentvlekken (hyperpigmentatie)

Biologische, 100% natuurlijke en voedzame gezichtsproducten kunnen zeker helpen tegen donkere vlekken op de huid. Donkere kringen en pigmentvlekken natuurlijk verwijderenBij Flow Cosmetics testten we vier weken een behandeling tegen donkere kringen en pigmentvlekken bij onze klanten. Onderaan de beschrijving van de stappen, zie je de voor- en na foto voor de resultaten. Het gaat hierbij om een normaal tot droog huidtype met een leeftijd van 34 jaar. De beauty routine is echter geschikt voor elke leeftijd en huidtype!

Deze biologische producten tegen donkere vlekken hebben we gebruikt in onze test:

Waarom werkt deze behandeling?

Hieronder leggen we je precies uit waarom de gebruikte producten tegen donkere kringen en pigmentvlekken werken:

1. Milde gezichtsreiniger

Onze milde natuurlijke gezichtsreiniger Balm to milk Cleanser combineert hoog presterende, antioxidant-, vitamine- en vetzuurrijke oliën uit verantwoordelijke bronnen. De rijke formule schuimt niet en laat waardevolle voedingsstoffen achter op de huid. Precies wat een gebalanceerde en stralende huid nodig heeft (ook onder je ogen). Om de natuurlijke balans van de huid niet te beschadigen is het gebruik van een milde en biologische reiniger erg belangrijk.

2. Rozenwater gezichtsspray

Rozenwater spray is een heerlijke gezichtsspray. Rozenwater wordt al eeuwenlang gebruikt in huidverzorging. Het helpt de huid kalmeren, zuiveren, hydrateren en verhelderen ook bij donkere wallen. Rozenwater werkt namelijk als een antioxidant, beschermt de huidcellen tegen collageenafbraak en verzacht fijne rimpels. Tip: bewaar de gezichtsspray in de koelkast. Wanneer je een koel product gebruikt stimuleert dit de doorbloeding rondom je ogen. Dit helpt tegen (donkere) wallen.

3. Hyaluron en probiotica gezichtscreme

Hyaluron & probiotics serum werkt verhelderend en balanceert de huid. Hierdoor herstelt het natuurlijk evenwicht wat de huidtextuur en beschermende huidbarrière verstevigd. Dit serum is zeker mild genoeg om op de gevoelige huid onder de ogen te gebruiken. Probiotica hebben de bijzondere eigenschap om de bescherming van de huid opnieuw op te bouwen en te versterken. Vooral de huid rondom je ogen zal hiervan profiteren. We noemen dit product niet voor niks het beste hyaluronzuur serum.

4. Verhelderende gezichtsolie

Lingonberry Bright verhelderende natuurlijke gezichtsolie is de parel van de gehele behandeling! Als cosmetisch ingrediënt heeft Lingonberry onderzochte voordelen voor huidverzorging - vooral tegen donkere wallen en hyperpigmentatie. Lingonberry Bright bevat een hoge hoeveelheid van wild groeiende lingonberry olie. Deze waardevolle olie wordt gecombineerd met zorgvuldig geselecteerde ingrediënten. Daardoor verheldert de olie niet alleen donkere vlekken en wallen, ook zorgt het voor een elastisch en zacht huidoppervlak. Daarnaast beschermt de olie tegen externe factoren en oxidatieve stress – wat vervolgens weer helpt tegen vroegtijdige veroudering.

5. Peelingmasker

Gebruik daarbij fruitzuurpeeling - Lingonberry Bright masker op je gezicht. Eén keer in de week aanbrengen is voldoende. Dit poedervormige masker bevat fruit enzymen van papaya en ananas (papaïne en bromelaïne) die dode huidcellen verwijderen, de zichtbaarheid van poriën onmiddellijk minimaliseren en een matte afwerking creëren, zonder de huid uit te drogen. Vitamine C, antioxidantrijke Arctische lingonbessen en aardbeien verhelderen de huid en verminderen donkere kringen terwijl ze beschermen tegen oxidatieve stress.

Voor optimaal gebruik: meng 2 theelepels poeder en 1-2 theelepels in een kleine schaal tot een glad en rijk mengsel. Breng het vervolgens aan op een het gezicht met een kwast of schone vingers. Laat het masker ongeveer tien minuten intrekken.

Zie hieronder de voor- en na foto van het resultaat!

behandeling donkere vlekken voor

behandeling donkere vlekken na foto

6. Natuurlijke oogcrème

Green Tea & Peptide natuurlijke oogcreme verheldert, verzacht en hydrateert de huid rond de ogen. Door onder andere groene thee-extract en peptiden is het de perfecte oogcreme tegen donkere kringen en zwellingen onder de ogen. Daarnaast werkt deze biologische oogcreme effectief tegen tekenen van veroudering, als wondermiddel tegen rimpels.

creme donkere wallen of kringen

Lingonberry Bright

Wist je dat? Zelfs een paar druppels hoogwaardige gezichtsolie de huid positief kunnen veranderen?

Ontdek nu onze natuurlijke gezichtsolie

Laat commentaar achter

Deze site wordt beschermd door recaptcha en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.