Conditioner Bar & Natuurlijke Conditioner In the Spotlight

We zijn er trots op dat we 100% Zero waste en natuurlijke conditioners produceren. Wij vinden dat het tijd is voor een nieuwe generatie natuurlijke conditioners, daarom zijn onze formules vrij van siliconen en quat. Biologische haarproducten ontwarren het haar effectief en maken het net zo glad als professionele haarproducten.

Natuurlijke Conditioner

Wij zijn al fan. Probeer jij ze ook?

Natuurlijke conditioner & haarmasker kokosmelk

Deze romige en fluweelzachte natuurlijk haarmasker en conditioner werkt intensief voedend door kokosmelk, kokosolie en arganolie die rijk zijn aan vitaminen, mineralen en vetzuren. Deze drie ingrediënten geven het haar glans en ontklitten het haar met behoud van het volume.
We gebruiken alleen 100% pure ingrediënten, de producten worden dus niet verdund. Dit betekent dat elke gram van het product intensief verzorgende en vochtinbrengende ingrediënten bevat. Je haar zal er fantastisch uitzien!
De krachtige plantaardige ingrediënten versterken de haarzakjes en de haarschacht van waaruit het haar groeit. De conditioner bevat plantaardige vetalcohol die het haar niet uitdrogen zoals andere vormen van alcohol.

Conditioner bar

Onze intensieve conditioner bar is geformuleerd met koud geperste hennepolie en verzorgt het haar intensief. De conditioner bar is kleiner van formaat dan de shampoo bar, omdat het product zuinig in gebruik is. De conditioner bar voedt het haar, sluit de haarschubben na het wassen en maakt het haar glanzend en zacht.
Misschien vraag je je af of een conditioner bar lang meegaat? Eén conditioner bar  bevat meer dan een dubbele hoeveelheid van het actieve ingrediënt in vergelijking met het haarmasker. Je hoeft dus maar heel weinig aan te brengen voor een goed resultaat. 

Conditioner bar is gemakkelijk te gebruiken

En het is geschikt voor dagelijkse gebruik. Wrijf de bar als een zeep in je handen en breng het product aan op je hoofd. Je kunt de bar ook direct op je hoofd aanbrengen. Gebruik de conditioner bar als iedere andere conditioner na de shampoo bar. Laat het even intrekken, daarna kan het worden uitgespoeld.
Het heeft een tijd geduurd voordat Flow Cosmetics een conditioner bar had ontwikkeld die we met trots kunnen verkopen. Voorheen moesten voor het produceren van conditioner bars quaternaire ammoniumverbindingen in de bars gebruikt worden. Deze komen in het riool terecht en zijn slecht voor het milieu. Pas nu we een manier hebben gevonden om deze quats te vermijden introduceren we onze conditioner bar. 
We zijn heel benieuwd wat je van onze nieuwe natuurlijke conditioners vindt!
Conditioner bar van Flow Cosmetics

Wist je dat?

 Onze biologische shampoo bars zijn handgemaakt met biologische plantaardige oliën, kruiden en essentiële oliën. De shampoo bar zijn vrij van conserveermiddelen zoals bekende als SLS, MIT & MI en parabenen. Maar ook van alle andere conserveringsmiddelen! Maar na het wassen kan je haar wat stroef aanvoelen. Met name bij langer haar raden wij het gebruik van een natuurlijke conditioner bar aan.
 

Laat commentaar achter

Deze site wordt beschermd door recaptcha en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.