Ons hele merkethos is dat natuurlijk het beste is

Bij Flow Cosmetics begrijpen we dat we een verantwoordelijkheid hebben. Naar de planeet, naar onze klanten en naar onszelf. Ons hele merkethos is dat natuurlijk het beste is: we staan voor duurzaamheid en houden van schone ingrediënten, recyclebare verpakkingen, zerowaste, groene voorraad en dierproefvrije cosmetica. We praten niet alleen - We beloven je, we volgen ons hart en je zult onze waarden zien in onze acties.
 

We identificeren ons sterk met de volgende waarden

PUUR NATUURLIJK 

Wilde ingrediënten en biologisch gekweekte ingrediënten vormen de basis van onze producten. We gebruiken uitsluitend gecertificeerd biologische ingrediënten.

KWALITEIT

We gebruiken alleen de beste ingrediënten en maken hier de meest effectieve producten van. Ons doel is dat ze zelfs voor professioneel gebruik geschikt zijn.

DIERPROEFVRIJ

Zowel de producten als de ingrediënten zijn niet op dieren getest. Nu niet, en nooit niet.

TRANSPARANTIE

We zijn open over de ingrediënten van onze producten, maar ook over het productieproces. 

DUURZAAMHEID

We zijn ons bewust van onze verantwoordelijkheid naar de aarde, naar onze klanten en naar onszelf. We staan voor duurzaamheid en houden van schone ingrediënten, recyclebare verpakkingen, een zero waste-mindset en een groene voorraad. We werken graag samen met bezorgbedrijven die zich bewust zijn van de natuur, daarom kiezen we altijd voor transport over de weg. We praten niet alleen over duurzaamheid: we volgen ons hart en je zult onze waarden zien in onze acties.

GROENE VOORRAAD

Een van de redenen waarom klanten kiezen voor Flow, is voor ons verantwoordelijkheidsgevoel naar de natuur. We hebben daarom geen grotere voorraad dan noodzakelijk is, zodat producten niet bederven voordat ze de consument hebben bereikt. We werken graag samen met bezorgbedrijven die zich bewust zijn van de natuur, daarom kiezen we altijd voor transport over de weg.

PLASTIC VRIJ EN ZERO WASTE

 Bij het kiezen van onze verpakkingen houden wij rekening met het feit dat deze uiteindelijk gerecycled moeten worden. We gebruiken veel karton en glas, omdat deze materialen gemakkelijk gerecycled kunnen worden. Voor enkele producten hebben we gekozen voor plastic, omdat dit het enige materiaal is waarin sommige producten vervoerd kunnen worden. Wanneer we voor plastic kiezen is dit altijd plastic dat geschikt is voor recycling: Pure PS-plastic of Pure LD-PE 4 -kwaliteit plastic. Onze plastic is altijd 100% BPA-vrij.
 

 Onze recyclebare verpakkingen zijn gemaakt van

KARTON

Deze verpakkingen kunnen in de papierbak.

 ALUMINIUM

 Deze verpakkingen kunnen worden hergebruikt en uiteindelijk met het metaal worden gerecycled. Wist je dat metaal het meest gerecyclede verpakkingsmateriaal is?

GLAS

Glazen potten kunnen gerecycled worden, je gooit ze in de glasbak.

PLASTIC

De plastic verpakkingen kunnen met het plastic huisafval mee. 

Uiteindelijk kun jij als consument het verschil maken. Door te kiezen voor de producten van Flow kies je voor producten die rekening houden met het milieu.

Gooi gebruikte verpakkingen daarop altijd op de juiste manier weg.