Wij noemen het Ecoluxe

Er zijn merken die luxe producten maken, maar die niet goed voor het milieu zijn. Daarnaast zijn er merken die verantwoorde producten verkopen, die niet heel luxe en weldadig aanvoelen. Bij Flow vinden wij dat wij het beste van beiden hebben gevonden. Wij noemen dat Ecoluxe.

Hedendaagse luxe verwent niet het ego, maar de ziel. Het nieuwe luxe keert terug naar kwaliteitsproducten die de natuurlijke omgeving omarmen. Niet opzichtig, maar gericht op de subtiele details. Luxe verwijst niet naar een duur product, maar wel om iets kostbaars en waardevols. In onze moderne tijd heeft luxe betrekking op het milieu, ecologie en duurzaamheid.

We zetten elke mogelijke stap om onze CO2-voetafdruk te verminderen. Door producten te gebruiken die ecoluxe zijn, help je aan een beter milieu en een duurzame wereld.
Wat betekent ecoluxe voor ons?

Voor ons draait ecoluxe om de volgende waarden:

PUUR NATUUR
Hoogwaardige en veilige natuurlijke, biologische en in het wild gegroeide ingrediënten vormen de basis van onze producten. We gebruiken alleen gecertificeerde ingrediënten die zijn toegestaan in Clean Beauty.

GEEN DIERPROEVEN
Zowel de producten als de ingrediënten zijn niet op dieren getest. Nu niet, en nooit niet.

TRANSPARANTE PRODUCTIE
We vertellen openlijk over de ingrediënten die we gebruiken, evenals over onze productie.

KWALITEIT
We gebruiken alleen de beste ingrediënten en maken hier de meest effectieve producten van. Ons doel is dat ze zelfs voor professioneel gebruik geschikt zijn.

DUURZAAMHEID EN NATUUR
We zijn ons bewust van onze verantwoordelijkheid naar de aarde, naar onze klanten en naar onszelf. We staan voor duurzaamheid en houden van schone ingrediënten, recyclebare verpakkingen, een zero waste-mindset en een groene voorraad. We werken graag samen met bezorgbedrijven die zich bewust zijn van de natuur, daarom kiezen we altijd voor transport over de weg. We praten niet alleen over duurzaamheid: we volgen ons hart en je zult onze waarden zien in onze acties.

Wij zijn benieuwd wat ecoluxe voor jouw betekend?

Laat commentaar achter