Shampoo Bars van Flow Cosmetics

WAT ZIJN IS EEN SHAMPOO BAR EN HOE GEBRUIK JE ZE?

De Flow shampoo bar is een op zeep gebaseerd product, dat volledig natuurlijk is en is gemaakt van biologische oliën. Alle ingrediënten zijn speciaal gekozen voor het haar en voor de behandeling van verschillende soorten hoofdhuid en haartype. De shampozeep is zonder wasmiddel, zonder conserveringsmiddelen en vrij van kunstmatige kleuren en geuren. Door een solide shampoo te gebruiken, beschermt u ons milieu ook tegen plastic afval.

OVERGANGSPERIODE

Het is heel belangrijk om op te merken dat wanneer je een shampoo-zeep op basis van zeep gebruikt, er een overgangsperiode kan zijn, afhankelijk van je haartype, wat is de conditie van je haar en hoeveel resten en opbouw van eerdere producten. Tijdens de overgang kan je haar olieachtig, wasachtig of plakkerig aanvoelen, je hoofdhuid kan ook anders aanvoelen.

Hoewel velen de overgangsperiode helemaal niet ervaren, kan het voor sommigen langer duren om zich aan te passen aan een op zeep gebaseerd product. Gewoonlijk duurt de overgangsperiode van 1 tot 10 wasbeurten, en voor de meeste van onze klanten duurde het minder dan 5 wasbeurten.

De overgangsperiode kan zelfs langer duren dan 10 wasbeurten voor sommige personen, vooral als het haar lang is en wordt behandeld met bleekmiddel of gepermanent is. Behandeld haar is poreuzer en is dus meer vatbaar voor resten en ophopingen. De resten van shampoozeep kunnen zich hechten aan de poreuze delen van het haar, waardoor het een wasachtig gevoel krijgt.

HOE DE SHAMPOO BAR TE GEBRUIKEN

 

  • Masseer in nat haar tot een goed schuim ontstaat
  • Spoel snel een beetje en herhaal het inzepen. (Er moet veel schuim zijn om het beste resultaat te krijgen.)
  • Vergeet niet om de haarlokken en tips ook te schuimen, niet alleen de hoofdhuid.
  • Als er voldoende schuim is, masseer je de hoofdhuid en spoel je af met warm water.
  • Werk af met Flow haarspoeling, zelfgemaakte ACV-spoeling of uw keuze voor conditioner.

 

 


Laat commentaar achter

Deze site wordt beschermd door recaptcha en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.