Shampoo zepen van Flowcosmetics

Shampoo zepen van Flowcosmetics

Nick Van Dijk

Wat zijn shampoozeepjes en hoe gebruik je ze?

De Flow shampoo bar is een op zeep gebaseerd product, dat volledig natuurlijk is en is gemaakt van biologische oliën. Alle ingrediënten zijn speciaal gekozen voor het haar en voor de behandeling van verschillende soorten hoofdhuid en haartype. De shampozeep is zonder wasmiddel, zonder conserveringsmiddelen en vrij van kunstmatige kleuren en geuren. Door een solide shampoo te gebruiken, beschermt u ons milieu ook tegen plastic afval.


Overgangsperiode

Het is heel belangrijk om op te merken dat wanneer je een shampoo-zeep op basis van zeep gebruikt, er een overgangsperiode kan zijn, afhankelijk van je haartype, wat is de conditie van je haar en hoeveel resten en opbouw van eerdere producten. Tijdens de overgang kan je haar olieachtig, wasachtig of plakkerig aanvoelen, je hoofdhuid kan ook anders aanvoelen.

Hoewel velen de overgangsperiode helemaal niet ervaren, kan het voor sommigen langer duren om zich aan te passen aan een op zeep gebaseerd product. Gewoonlijk duurt de overgangsperiode van 1 tot 10 wasbeurten, en voor de meeste van onze klanten duurde het minder dan 5 wasbeurten.

De overgangsperiode kan zelfs langer duren dan 10 wasbeurten voor sommige personen, vooral als het haar lang is en wordt behandeld met bleekmiddel of gepermanent. Behandeld haar is poreuzer en is dus meer vatbaar voor resten en ophopingen. De resten van shampoozeep kunnen zich hechten aan de poreuze delen van het haar, waardoor het een wasachtig gevoel krijgt.

Hoe de shampoo bar te gebruiken

Masseer in nat haar tot een goed schuim ontstaat. Spoel snel een beetje en herhaal het inzepen.
Er moet veel schuim zijn om het beste resultaat te krijgen.
Vergeet niet om de haarlokken en tips ook te schuimen, niet alleen de hoofdhuid.
Als er voldoende schuim is, masseer je de hoofdhuid en spoel je af met warm water.
Werk af met Flow haarspoeling, zelfgemaakte ACV-spoeling of uw keuze aan conditioner.

Hard water

Hard water bevat mineralen (calcium en magnesium) die het reinigingsvermogen van zeep verminderen en een kleverig of wasachtig gevoel op je haar kunnen veroorzaken. Als je hard water hebt, is het beter om een ​​waterontharder in je douche te gebruiken. Je kunt ook je water verzachten door een eetlepel zuiveringszout toe te voegen aan 5 liter water en de oplossing te gebruiken om nat haar te shamponeren.

Je kunt deze instructies volgen om de overgangsperiode te versnellen en het wasachtige / plakkerige effect te verwijderen:

Verzacht heel voorzichtig haar, inclusief haarlokken, haarwortels en vooral tips. Doe altijd een snelle spoeling in het midden van het shamponeren. Vergeet niet om warm water te gebruiken met zeepproducten.
Spoel het haar grondig af met warm water.
De handdoek voorzichtig afdrogen.
Gebruik Flow Hair Rinse of zelfgemaakte ACV-spoeling. Zure haarspoeling verwijdert de zeepresten en maakt het haar glanzend en gemakkelijk te kammen. Als je veel was in je haar hebt, gebruik dan een sterkere oplossing van de spoeling. U kunt ook ACV mengen met Flow-spoelingen om de oplossing sterker te maken.
Probeer af te spoelen met zuiveringszout voor het wassen van het haar: 1 pond baking soda en 250 ml water. Daarna shampoo zoals gewoonlijk.
Probeer je haar diep te reinigen met groene klei. Meng klei met water en breng de pasta aan op schoon en vochtig haar en laat het dan een half uur intrekken. Was dan je haar voorzichtig met een shampoo bar en eindig met een haarspoeling.
Eén truc is om het haar met een spons te schuimen, waardoor het gemakkelijker is om het grondig aan te brengen.

Klik hier om al onze shampoo bars te bekijken

Typ een bericht

* Reacties moeten goedgekeurd worden voor het plaatsen.