Berry Active Complex ™

KORENTO eerlijk natuurlijke make-up met voordelen van de huidverzorging op basis van vitaminerijke bessen beschermt ons unieke Berry Active Complex™ je huid tegen zware omstandigheden, stress en UV-stralen.

Berry Active Complex™ ?

De meeste van Korento producten bevatten een mooie onbewerkte mix van Berry Active Complex™. Berry Active Complex™ is ons eigen mengsel van antioxidantrijke bessen die een bewezen positief effect op de huid hebben. We kiezen onze bessen zorgvuldig uit Arctische bessensoorten: vossenbessen, bosbessen, rozenbottel, duindoornbessen en zwarte bessen.

Antioxidantrijke Bessen in Berry Active Complex ™ en hun voordelen

VOSSENBESSENZAADOLIE
Dit Scandinavische superfruit is rijk aan vitamine C. Het bevat een hoge concentratie antioxidanten en heeft een antibacterieel en ontstekingsremmend effect op de huid. Vossenbes bevat ook vitamine E, wat helpt tegen roodheid en gevoeligheid. Vitamine E wordt daarnaast veel gebruikt in anti-age producten, omdat het de huidcellen helpt vernieuwen.
Berry Active Complex Lingonberry
BOSBESSENZAANOLIE

De bosbes is een topper als het gaat om antioxidanten, van alle bessen bevat de bosbes het hoogste percentage. Bosbessen hebben ontstekingsremmende eigenschappen, wat het een goed ingrediënt maakt voor de onzuivere huid. Helpt daarnaast tekenen van huidveroudering te verminderen door de aanmaak van collageen te stimuleren. Bosbes helpt tenslotte bij een gevoelige huid en vermindert roodheid.

Berry Active Complex Bosbes

DUINDOORNZAADOLIE

Duindoornzaadolie is een van de beste ingrediënten in huidverzorging, het wordt dan ook al jaren gebruikt. Duindoornzaadolie wordt veel gebruikt om zonnebrand te voorkomen en te behandelen. Het is rijk aan vetzuren, waardoor het een positief effect heeft op wondjes, acne, dermatitis, een droge huid en eczeem. Duindoornzaadolie werkt enorm hydraterend, als antioxidant en als een natuurlijke bron van vitamine C en E.

Berry Active Complex duindoorn

ZWARTE BESSENZAADOLIE

Zwarte bessenzaadolie werkt als antioxidant voor de droge en beschadigde huid. Rijk aan voedende vitamines die de huid verzorgen en verwachten, terwijl het ook tekenen van huidveroudering vermindert. Geschikt voor alle huidtypes. De zwarte bes is rijk aan omega 9- en 3-vetzuren, hierdoor behandelt het eczeem, psoriasis, de atopische huid, dermatitis en de geïrriteerde huid.

Berry Active Complex Zwarte bes

ROZENBOTTELOLIE

Rozenbottelolie is een van de meest populaire oliën van dit moment. Het bevat natuurlijk vitamine A, E en C. Het werkt verhelderend voor de huid, tegen huidveroudering, ontstekingsremmend en als antioxidant. Het kalmeert en hydrateert de droge en gevoelige huid. Bevat omega 3, 6 en 9, deze helpen de beschadigde huid herstellen.

 Berry Active Complex rozenbottel

 

Korento make-up producten met Berry Active Complex

Age Defying Serum Foundation

Soft Velvet Primer

Berry Vitamin Cream Foundation

Vitamin Infused Lip&Cheek

Liquid Blush

Rose Quartz Highlighter


Laat commentaar achter