Azijn Spoeling

De meest natuurlijke haarverzorging komt van de biologische shampoozeep. Om het proces perfect te maken, is de laatste stap van je haarspoelroutine zeker een Appelazijn spoeling. Appelazijn verwijdert klonterige resten en smeert haar uit de opbouw van het product. Het werkt ook als een natuurlijke ontklitter. Bij regelmatig gebruik in je natuurlijke haarverzorgingsroutine, kan appelazijn je haar revitaliseren, waardoor het zacht en soepel blijft. De azijn werkt ook door de cuticula van het haar te sluiten, waardoor het licht er vanaf weerkaatst. Met andere woorden, het maakt je haar super glanzend!

Ga hier meteen naar de producten, of lees hieronder nog wat meer!

Flow heeft twee mengbare appelazijn haarspoelingen met de kruideningrediënten - maar je kunt het ook thuis maken.

Maar voordat we naar het diy-recept gaan, zijn hier een paar redenen waarom de spoeling met azijn een onoverwinnelijke keuze is

flow logoHAAR IN BALANS & SEBUM pH

Ons haar en de natuurlijke olie die van onze hoofdhuid komt, bekend als talg, hebben een pH-waarde van tussen 4,5 en 5,5. Wanneer het op dit zuurgraadniveau wordt gehouden, wordt de hoofdhuid beschermd tegen schimmel- en bacteriegroei, waardoor gezond haar en huid worden gewaarborgd.

flow logoANTIBACTERIËLE EN SCHIMMELWERENDE EIGENSCHAPPEN

Het azijnzuur in appelazijn is een krachtig antimicrobieel middel dat bacteriën en schimmels kan doden, veel voorkomende onderliggende oorzaken van roos en haarverlies, waardoor het een fantastische natuurlijke remedie wordt.

flow logoSTIMULEER DE HAARGROEI EN VOORKOM HAARUITVAL

Appelazijn stimuleert een betere bloedcirculatie naar de haarzakjes - iets dat essentieel is voor het stimuleren van de haargroei en het voorkomen van haaruitval. Bovendien draagt dit bloed essentiële voedingsstoffen naar de haarzakjescellen, versterkt het de wortels en bevordert het de groei.

flow logoVOED GLANS TOE

De positie van de nagelriem beïnvloedt ook de lichtreflecterende eigenschappen van de strengen. Wanneer de cuticula naar beneden is - zoals het is na een spoeling met appelazijn - is het haar beter in staat om licht te reflecteren, waardoor uw 'een glanzend, gezond uiterlijk krijgt.

 

DIY APPELAZIJN HAARSPOELING 

2 eetlepel appelciderazijn

2 dl water

Om je haar te laten herleven tot de dagen van gladheid, meng je de appelazijn en het water met elkaar. Na het wassen met shampoo, giet het mengsel in je haar. Als je een spuitfles hebt, werkt dat nog beter. Op die manier kun je je haar met het mengsel spritzeren en het in je hoofdhuid masseren. Laat het een paar minuten rusten voordat u het volledig afspoelt met water. Het is niet nodig om een conditioner te gebruiken! De appelazijn laat het haar zacht en soepel aanvoelen.


Laat commentaar achter