Haarspoeling maakt je haar super glanzend

De meest natuurlijke haarverzorging komt van de biologische shampoo bar. Om het proces perfect te maken, is de laatste stap van je haarwasroutine zeker een haarspoeling met appelazijn. Appelazijn verwijdert klonterige resten en smeert haar uit de opbouw van het product. Het werkt ook als een natuurlijke ontklitter. Bij regelmatig gebruik in je natuurlijke haarverzorgingsroutine, kan appelazijn je haar revitaliseren, waardoor het zacht en soepel blijft. De azijn werkt ook door de cuticula van het haar te sluiten, waardoor het licht er vanaf weerkaatst. Met andere woorden, het maakt je haar super glanzend!
Haarspoeling met appel azijn is de meest natuurlijke conditioner
Flow Cosmetics heeft twee veganistische appelazijn haarspoelingen met de verzorgende kruideningrediënten en de pure biologische etherische olien.
Haarspoelingen Heather en Juniper -
(Maar als je gierig bent kan je een beetje goedkopere versie ook thuis maken;)

HAARSPOELING EN ZIJN GEBRUIK

En de volgende vraag is hoe je haarspoeling gaat aanbrengen?
Je kunt na elke wasbeurt onze spoeling gebruiken in plaats van een conditioner. Gebruik is gemakkelijk! Schud de haarspoeling fles goed en mix vervolgens ongeveer 10-20 ml (voeg meer toe, afhankelijk van de toestand van je haar) in 100-200 ml warm water. Gebruik een oude fles, spuitfles of zelfs een beker voor je mix process.
Voor het aanbrengen van de spoeling: was het haar met een shampoo bar, goed afspoelen en maak het handdoek droog. Breng de verdunde haarspoeling op het haar aan.

De haarspoeling kan het best zijn werk doen wanneer het goed in het haar gemasseerd is. Vergeet niet om je hoofdhuid te masseren - vooral als je een gemixed of vette hoofdhuid hebt! Laat de haarspoeling even intrekken, daarna kan het worden uitgespoeld. En maak je geen zorgen: De geur van de azijn verdwijnt als je haar droogt.

Het is niet nodig om een conditioner te gebruiken! De appelazijn laat het haar zacht en soepel aanvoelen.

Haarspoeling maakt je haarwasroutine af

 

HAARSPOELING HEEFT VEEL BIJZONDERE EIGENSCHAPPEN

HAAR IN BALANS & SEBUM pH

Ons haar en de natuurlijke olie die van onze hoofdhuid komt, bekend als talg, hebben een pH-waarde van tussen 4,5 en 5,5. Wanneer het op dit zuurgraadniveau wordt gehouden, wordt de hoofdhuid beschermd tegen schimmel- en bacteriegroei, waardoor gezond haar en huid worden gewaarborgd.

HAARSPOELING HEEFT ANTIBACTERIËLE EN SCHIMMELWERENDE EIGENSCHAPPEN

Het azijnzuur in appelazijn is een krachtig antimicrobieel middel dat bacteriën en schimmels kan doden, veel voorkomende onderliggende oorzaken van roos en haarverlies, waardoor het een fantastische natuurlijke remedie wordt.

HAARPOELING STIMULEERT DE HAARGROEI EN VOORKOMT  HAARUITVAL

Appelazijn stimuleert een betere bloedcirculatie naar de haarzakjes - iets dat essentieel is voor het stimuleren van de haargroei en het voorkomen van haaruitval. Bovendien draagt dit bloed essentiële voedingsstoffen naar de haarzakjescellen, versterkt het de wortels en bevordert het de groei.

VOED GLANS TOE

De positie van de nagelriem beïnvloedt ook de lichtreflecterende eigenschappen van de strengen. Wanneer de cuticula naar beneden is - zoals het is na een spoeling met appelazijn - is het haar beter in staat om licht te reflecteren, waardoor uw 'een glanzend, gezond uiterlijk krijgt.
haarspoeling van Flow Cosmetics
 
Hierboven zijn veel redenen waarom je zeker een haarspoeling in je haarwas routine zou moet houden. Vooral als je natuurlijke glanzend haar zou willen hebben. Als je op je budget wilt letten, kunt je een haarspoeling in thuis maken. Gebruik het na het wassen van de shampoo bar.
 
Let op: DIY haarspoeling heeft een sterkere geur en het ontklit je haar minder goed als de haarspoelingen Heather en Juniper (omdat de diy-versie zonder kruiden en etherische oliën is). Maar het is absoluut gunstig voor je haar en hoofdhuid - en perfect om te gebruiken na de biologische shampoo bar!

HAARSPOELING MET APPELAZIJN DIY

2 eetlepel appelciderazijn
2 dl water


Lees ook meer over de haarspoeling 'Natuurlijke Curly Girl Methode met Flow Cosmetics'


Laat commentaar achter