Over Flow Cosmetics

Bij Flow geloven we dat we een verantwoordelijkheid hebben.
Niet op een grandioze, "heiliger-dan-thou" manier. We bedoelen een echte, persoonlijke verantwoordelijkheid.

Waarom? Omdat we van dichtbij hebben gezien hoe onaangenaam de schoonheid- en cosmetica-industrie kan zijn. Hoe het "oké" is geworden om make-up, shampoos en handcrèmes vol te vullen met onnodige parabenen en vervelende chemische geuren. Alles voor een paar euros meer. Maar zoals u weet, hier in Finland, houden we ervan de dingen een beetje anders te doen.

Geboren in 2004 uit een verlangen om schoonheidsproducten te maken die de genezende voordelen van onze overvloedige lokale, inheemse ingrediënten benutten. Flow is de door de familie geleide innovatie van moeder, aromatherapeut, innovator en allround superster-maker Riitta Jänkälä.

Riitta groeide op in het zuiden van Lapland, omringd door ongelooflijke grondstoffen zoals verse bosbessen, Arctische frambozen en wilde heide. Allemaal stampvol met bumperantioxidanten. Elementen die u vindt weerspiegeld in ons geweldige assortiment van producten. Daaraan hebben we ingrediënten toegevoegd als voedingsrijke bosbessen die in de Finse middernachtzon zijn gegroeid, de beste Afrikaanse sheaboter en bundels op bundels organische brandnetels.

Al onze producten bij Flow zijn 100% natuurlijk en chemicaliënvrij. Organic? We zijn er helemaal voor. Maar misschien nog belangrijker, al onze ongeraffineerde goodies zijn speciaal ontwikkeld om de meest actieve remedies van de natuur te harmoniseren met de unieke behoeften van uw lichaam.

We hopen dat je het leuk vindt om ze te gebruiken, net zoals we ze graag hebben gemaakt.

Laat commentaar achter